Menu

Scoatem Vâlcea din Pandemie. Bă ej ' nebun ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirculescu_claymoore.jpg

 

 

 

 

 

 

Foarte isterica pagină de Facebook numită ”Scoatem Vâlcea din mizerie” ar putea să pluseze un pic electoral și să se transforme în ”Scoatem Vâlcea din Pandemie”. Și de ce doar Vâlcea, merge și ”Scoatem planeta...”

Adevărul este că se observă o oarecare panică în curte la Virgil Pîrvulescu, candidatul liberal care probabil că stă în izolare și coordonează pagina.

Neavând nicio atribuție oficială în aceste vremuri de criză, Pîrvulescu insistă să dezinfecteze niște scări de bloc din Ostroveni.
Mai întâi să dezinfecteze pagina, că e mizerabilă ca o latrină. (G.S.)

P.S. Bine zicea un domn, Mihai Pop, pe Facebook.:

”Să cerșești voturi în plină pandemie de Covid-19 asta înseamnă să fii economist!

Să dai lecții pe facebook despre spiritul civic când tu ești condamnat să prestezi muncă în folosul comunității, asta înseamnă să fii Adrian Pană!

Să răstălmăcești măsurile CLARE și VIZIBILE luate de administrația locală în prezent, în favoarea ta, asta înseamnă să fii Claudia Diaconescu!

Să spui că “scoți Vâlcea din mizerie”, dar sa-i denigrezi continuu pe cei care muncesc in această perioadă pentru noi, cetățenii, asta insemna sa fii IRESPONSABIL si NERECUNOSCĂTOR!

Toți cei menționați duc în continuare o luptă politică împotriva lui Mircia Gutău, în situația în care acum subiectul principal este altul, dar probabil sunt toți izolați si altceva mai bun de făcut, se pare ca n-au!”

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK