Menu

Mortul va sta pe conștiința lui Cristian Buican

f_350_200_16777215_00_images_buican_nu_uita_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Aflu că în plină criză pe viață și moarte liberalii vor să o înlocuiască, dacă nu cuuva au și făcut-o, pe doamna Andra Bică, șefa Inspectoratului Școlar Vâlcea.

Vor spune că viața merge înainte și oricum doamnei Bică îi expiră mandatul obținut prin concurs.

Am și eu multe de schimbat în gospodărie, vreau să văruiesc o cameră, să modific pompa de apă, să pun niște rafturi noi de cărți dar în niciun caz nu fac asta pe timp de criză fiindcă risc să mă îmbolnăvesc și să îi îmbolnăvesc pe alții.

Riscul acestei schimbări este major. Noul inspector general trebuie să interacționeze social direct cu foarte mulți oameni pe care nu îi cunoaște. Adjuncți, contabili, directori de școală. Trebuie să facă vizite în teritoriu, să preia probleme în curs de rezolvare. Crește numărul contactelor inter-umane exact acum.

Acestea fiind chestiuni ușor de dedus, cred că egoismul și interesul politic sunt factorii care determină schimbarea celui mai bun inspector general școlar din Vâlcea ultimelor decenii.

Iar dacă în urma acestei schimbări se îmbolnăvește și moare vreun cadru didactic, să fie sigur deputatul Cristian Buican că vom merge pe fir și dacă drumul duce la decizia despre care vorbim, mortul va sta pe conștiința lui.

Câtă vreme președintele Rădulescu, primarul Gutău și toți conducătorii instituțiilor din județ își riscă viața tocmai pentru ca viața tuturor să meargă înainte, liberalilor, în frunte cu cine știți, le arde de schimbări.

Memoria crizei nu îi va uita.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN