Menu

Alertă ! Şase chinezi izolaţi în Vâlcea. UPDATE: Cei 6 se află la Drăgăşani, într-un hotel

f_350_200_16777215_00_images_banner1_valcea_chinezi_izolati.jpg

 

 

 

 

 

 

Cei şase chinezi care fuseseră în carantină la un hotel din Slatina au ajuns la Vâlcea, deoarece vor lucre la o firmă din Drăgăşani.

„În data de 28.02.2020, orele 17.20, echipa DSP Olt s-a deplasat pentru a verifica condițiile de autoizolare la hotelul unde erau cazați cei 6 cetățeni de naționalitate chineză și am constatat că se decazaseră, urmare a refuzului conducerii hotelului de a le mai oferi în continuare cazare, părăsind incinta acestuia spre destinația sediului firmei angajatoare.

Ne-am alertat luând legătura telefonică cu reprezentanții firmei respective și ni s-a confirmat că le-a asigurat transport privat către un spațiu de cazare în condiții de autoizolare pentru restul zilelor rămase.

Am alertat Instituția Prefectului Olt care ne-a sprijinit prin comunicarea cu instituția omologă, asupra evenimentului.
DSP Olt a luat legătura cu reprezentanții DSP Vâlcea pentru asigurarea monitorizării clinice a stării de sănătate până la sfârșitul perioadei de izolare.

În data de 29.02.2020 am fost informați de către DSP Vâlcea că sunt asigurate condițiile de autoizolare și că starea de sănătate a celor șase cetățeni de naționalitate chineză este bună”, se arată într-un comunicat al Direcției de Sănătate Publică Olt.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK