Menu

Nurvil Audi Rm. Vâlcea: Audi 5 Sportback. Simbioza perfectă dintre pasiune şi funcţional

f_350_200_16777215_00_images_banner6_audi_a_5_nurvil.png

 

 

 

 

 

Practic şi totodată atletic şi elegant, Audi A5 Sportback se înscrie în avangarda sportivilor, dar oferă în acelaşi timp spaţiul generos, specific unei limuzine.

Iar tehnologiile inovatoare şi cele mai moderne sisteme de asistenţă vă asigură că nu veţi duce lipsă de clipe incitante la volan.

Spaţiu şi confort

Portbagajul de mari dimensiuni al modelului A5 Sportback poate găzdui până la 480 l. Confortul maxim este asigurat de funcţia opţională pe bază de senzori, care vă deschide hayonul automat la simpla mişcare a piciorului sub bare din spate. Locul adiţional de pe mijlocul banchetei poate fi comandat opţional.

Sportivul elegant

"Umerii" unduiţi îi conferă modelului A5 Sportback o eleganţă atractivă aparte, fiind mai clar subliniaţi decât la modelul precedent, inclusiv prin decupajul tridimensional. Astfel ia naştere un joc foarte special, între lumini şi umbre, însoţit şi de pasajele marcante ale roţilor, ce evidenţiază genele quattro ale maşinii. Partea din spate este marcată de linii orizontale, trasate cu maximă precizie. Hayonul alungit se încheie cu o muchie specifică, ce îi evidenţiază eleganţa.

f_350_200_16777215_00_images_banner6_audi-premium.jpg

100% premium

De la scaunele ergonomice, la volanul opţional sport S line multifuncţional plus, cu design teşit în partea de jos şi cu trei spiţe sau la posibilitatea de a transpune în practică toate dorinţele de personalizare a interiorului: la acest automobil fiecare detaliu este luat în serios.

f_350_200_16777215_00_images_banner6_audi-sport-back.jpgViitorul este aici

Totul la vedere: navigaţie, infotainment şi serviciile Audi connect. Display-ul opţional Audi virtual cockpit afişează informaţiile importante în manieră clară, în două variante de afişare, cu instrumente de bord rotunde mari sau mici. Afişajul poate fi controlat cu ușurință, folosind butoanele de pe volan. Iar interfaţa opţională Audi smartphone interface vă permite să integraţi smartphone-ul cât se poate de simplu în autovehicul.

Opţiuni rafinate de dotare

Pe scaunele faţă şi spate, confortul devine palpabil: datorită materialelor de înaltă calitate şi a prelucrării de primă clasă. Sunt oferite, de exemplu, materialele din gama Audi design selection sau scaunele sport din faţă şi din spate, acoperite cu piele fină Nappa Roşu Arras.

f_350_200_16777215_00_images_banner6_audi-interior-luminos.jpgInterior luminos

Trapa panoramică opţională poate fi deschisă pe întreaga sa suprafaţă, permiţând luminii să inunde plăcut interiorul.

Audi A5 Sportback este disponibil cu livrare imediat, posibilitate finanțare cu avans minim 15%, posibilitate buyback.

Pentru mai multe detalii vizitați showroom-ul NurvilAudi sau +40 250 703 600, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pret vanzare 36.974,79(+Tva)

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK