Menu

Niște bâlbâiți, niște peltici

f_350_200_16777215_00_images_costea_buican.jpg

 

 

 

 

 

 

În copilărie, pe strada mea din cartierul Cetăţuie al patriarhalului oraş Râmnicu Vâlcea, în gaşca de băieţi exista unul mic, îndesat şi rău pe care îl chema Doru. Doru te lovea pe la spate, te înjura, te scuipa fără motiv. Lua bătaie de trei ori pe zi, dar nu se lăsa. Era, pur şi simplu, un băiat rău.

Băieţii de felul acesta au crescut şi au ajuns lideri la PNL Vâlcea, unul, preşedinte, celălalt, prefect. Sunt, pur şi simplu, adulţi răi.

Amestecul prefectului Costea în chestiunea bugetului este o lovitură în fluierul piciorului fără motiv şi fără logică. Nicio instanţă nu va decide că o comună trebuie să primească un leu în plus, iar alta un leu în minus. Nu e o problemă de legalitate, ci de oportunitate.
E ca și cum ai contesta în contencios rețeta ciorbei de burtă de la ”OK”.

Costea vrea ca Tribunalul să întocmească bugetul Vâlcii.

Se înţelege că la mijloc e o poruncă de la Buican, decis să provoace haos pentru a schimba percepţia opiniei publice despre preşedintele Constantin Rădulescu.

Costea va ”costesta” bugetul pentru că poate. Până la alegerile locale vom avea un lung șir de ”costestări”. De aia l-a pus Buican prefect pe Costea, să ”costeste” tot.

Niște bâlbâiți, niște peltici.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK