Menu

Sunteţi naivi, mânca-v-ar nenea. Hai la groapa cu furnici !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_plus_vl.jpg

 

 

 

 

 

Am primit un comunicat de la PLUS Vâlcea. Spun copiii ăştia, unii mai bătrâni, că au ieşit pe stradă să întrebe oamenii ce priorităţi ar trebui să aibă administraţia.

Sunteţi naivi, mânca-v-ar nenea, asemenea consultări se fac permanent la Râmnicu Vâlcea şi cam peste tot, aşadar aţi inventat apa caldă şi mersul pe jos prin oraş.

Sunteţi simpatici însă când vă auto-definiţi ca fiind ” cinstiți, profesioniști, curajoși, dedicaţi şi cu o viziune nouă”.

Hai la groapa cu furnici și vă public comunicatul acilea.

(Gheorghe Smeoreanu)

PLUS Vâlcea întreabă: “Care sunt problemele și prioritățile comunității în care locuiți?”

Fie că vorbim de județul Vâlcea, de municipul Râmnicu Vâlcea, de oricare altă localitate din județ, cetățenii sunt cei care știu cel mai bine lucrurile ce trebuie schimbate sau îmbunătățite. Prin proiectul „Însănătoșim Vâlcea împreună”, vrem să știm și noi! Suntem siguri că nu le știm pe toate. Și suntem siguri că v-ați săturat de politicieni care se laudă că știu mai bine decât toți ce "trebuie făcut".

În ziua de 15 februarie, Partidul Libertate Unitate Solidaritate (PLUS) a desfășurat o actiune în municipiul Râmnicu Vâlcea, în scopul dialogului cu cetățenii și identificarea problemelor pe care aceștia consideră că trebuie să le rezolve viitoarea administrație locală în comunitatea unde locuiesc. Am invitat cetățenii alături de viitorii candidați la funcțiile din administrația locală, pentru a completa chestionarul „Însănătoșim Vâlcea împreună”.

Alegerile locale din acest an sunt șansa de a schimba în bine orașul și județul nostru . Dezvoltarea și creșterea calității vieții cetățenilor sunt posibile doar prin implicarea oamenilor cinstiți, profesioniști, curajoși, dedicaţi şi cu o viziune nouă.

Biroul Județean al Filialei PLUS Vâlcea

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK