Menu

Adolescenta de 16 ani, care s-a aruncat de la etajul 4, a fost transferată la Craiova. Nu a fost prima ei tentativă de sinucidere

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Ambulana-SAj-noaptea.jpg

 

 

 

 

 

Aseară, în jurul orei 23, un apel la 112 sesiza faptul că, pe strada Narciselor din cartierul Ostroveni, din Rm. Vâlcea, o fată de 16 ani a căzut de la balconul unui apartament situat la etajul 4.

Într-adevăr, echipajul SAJ, ajuns imediat,la fața locului, a găsit-o pe adolescentă în stare comantoasă, cu politraumatisme. A fost intubată și, ventilată mecanic, a fost transportată la UPU Vâlcea. Adolescenta avea foarte multe fracturi costale, un homotorax și, în jurul orei 2, s-a luat decizia transferului către spitalul din Craiova, unde există chirurgie toracică.

Se pare că fata nu este la prima tentativă de sinucidere. Ea se afla, aseară, cu părinții, în casă, când a recurs la gestul cumplit. De altfel, surse spun că ar fi încercat să se sinucidă în urma unor discuții în contradictoriu cu părinții, pe care le ar fi avut în cursul zilei de ieri. Fata mai are 3 frați, printre care și o soră geamănă.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK