Menu

Încă o fată frumoasă şi deşteaptă vine în tabăra binelui: Alina Lupu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_lupu_alina_psd_1.jpg

 

 

 

 

 

După ce a surprins plăcut pe toată lumea plecarea Irinei Maria Argeşeanu de la PNL Buiky şi înscrierea în PER-ul lui Mircia Gutău, iată că o altă fată frumoasă şi deşteaptă vine în tabăra binelui.

Doamna Alina Lupu a şocat lumea politică a Vâlcii, în urmă cu câţiva ani, plecând din funcţia de consilier judeţean şi din PNL pentru a-i demonstra lui Buican că principiile sunt sfinte, că de aia sunt principii.

Mulţi au regretat-o pe Alina Lupu fiindcă adusese un aer de sinceritate şi demnitate în politica destul de sulfuroasă a liberalilor vâlceni.

Acum, Alina Lupu a ales PSD şi pe Constantin Rădulescu şi credeţi-mă că această opţiune este un mare cadou primit de social – democraţii vâlceni, dar vorba ceea, bine faci, bine primeşti.

Doamna nu a riscat, ştiindu-i pe hateri, ca opţiunea ei să fie luată drept capriciu şi şi-a argumentat pe Facebook decizia printr-un text de mare maturitate politică şi culturală pe care vă las să îl parcurgeţi aici fiindcă veţi înţelege mai bine decât am putut explica eu ce înseamnă venirea Alinei Lupu în PSD.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK