Menu

Senatorul Bogdan Matei: ”Haos și dezbinare! Ne punem țara gaj la străini”!

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_matei-senator-psd.jpg

 

 

 

 

 

 

”Împrumuturile continuă, acum, nu mare îmi este mirarea când ”guvernul meu”, mai bine spus, vestitul Cîțu, reușește un împrumut cumulat de 40 de miliarde, având costuri cu 50% mai mari decât Grecia.

Domnule Cîțu, demonstrați în fiecare zi incompetența dumneavoastră în fruntea celui mai important minister, sau să fie aceste împrumuturi făcute voit? Și dumneavoastră să fiți mai deștept decât ne-am aștepta noi?

După toate acestea, îndrăznesc să vă întreb:

1. Știți unde a ajuns Grecia în urma acestor împrumuturi cu dobânzi ENORME?

2. Ce faceți cu toți acești bani? Unde se duc? Că ați tăiat tot ce ați prins, dar banii se pare că nu vă ajung! Trist ...oare acum nu putem să vorbim de ”ciuma galbenă”?

Să ne trezim puțin la realitate! Se pare că “adevărații” special(pnl)iști vor să ne vadă țara pusă garanție străinilor, dar acum totul este bine pentru că nu e PSD, nu mai contează criza ce ne bate la ușă din cauza împrumuturilor imense, nu mai strigă nimeni că vor plăti datoriile “copiii copiilor noștri”, ce contează dacă nu se mai măresc alocațiile, salariile, pensiile, dacă s-au închis programe de finanțare guvernamentală, precum: F.D.I., Prima casă, Start-up nation, Grădinițele olimpice, 400 de baze sportive, 150 de terenuri pentru pentru unitățile școlare și lista poate continua, toate în numai trei luni.

S-a votat pentru o Românie normală...asta să fie oare?”-Bogdan Constantin MATEI-Senator PSD de Vâlcea

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK