Menu

Deputatul Ștefan Ovidiu Popa: ”Guvernul PNL-ist vrea să bage în moarte clinică județul Vâlcea!”

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_popa-ovidiu.jpg

 

 

 

 

 

”Analizând rectificarea bugetară propusă de guvernul PNL - Orban, de fapt, de pedeliștii care sunt acum la putere în PNL, observăm că așa cum au făcut și în anul 2010, acest guvern a început distrugerea județului Vâlcea.

Vremuri triste se vor abate peste acest județ și așa cum au făcut în repetate rânduri, iată că, județului Vâlcea și pentru 40 de primării din județul Vâlcea, se aloca 0 lei la capitolul “ Drepturile copiilor cu cerinţe educaţionale speciale care frecventează învăţământul special".

Evident, dușmanului de moarte al PNL Vâlcea, Consiliul Județean Vâlcea, nu i se alocă nici un leu.

Asta în condițiile în care Consiliul Județean Vâlcea, la solicitarea Guvernului României, a plătit sumele pe care guvernul trebuia să le plătească pentru PNDL.

Guvernul PNL-ist vrea să bage în moarte clinică acest județ, un județ, care timp de trei ani și jumătate a beneficiat de sprijin guvernamental dar și al Consiliului Județean pentru investiții în: infrastructură, sănătate, protecție socială, turism și cultură.

Nu exista ticăloșie mai mare, decât, din răutate politică, pur și simplu, să vrei să distrugi un județ.

Asta fac liberalii!

Românii au votat PNL - PDL și iată actualul guvern vine și le răspunde, cu ce, cu 0 bani, 0 lei.

Ce rău v-au făcut copiii instituționalizați, persoanele cu dizabilități, ce rău v-au făcut primarii și angajații din primării care trebuie să își primească salariile, primarii care trebuie să își plătească cheltuielile de funcționare, cum ar fi curent sau utilități, ce rău v-au făcut acești oameni, cât de multă ură puteți propaga în spațiul public?

Sunteți strâmbi și urâți din punct de vedere politic, și iată, și administrativ!”-Deputat PSD de Vâlcea Ștefan Ovidiu Popa.

 

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN