Menu

Activitate intensă la Apavil S.A. - “Centru Vest”

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_apavil-statie-de-epurare11.jpg

 

 

 

 

 

APAVIL SA – Centru Exploatare Vest a desfăşurat în săptămâna 04 – 08 noiembrie 2019 o serie de activităţi în întreaga arie de operare.

AVARII REZOLVATE. În această perioadă au avut loc mai multe intervenții pentru eliminarea pierderilor de apă în timp util la branșamente PEHD De 25 din satul Bogdănești, comuna Tomșani, satul Scărișoara, comuna Mihăești, satul Gătejești, Băile Govora, satul Pietrarii de Sus, comuna Pietrari, satul Răpănești, comuna Bunești; rețeaua PEHD De 32: satul Bunești, comuna Bunești; rețeaua PEHD D110: satul Foleștii de Jos, comuna Tomșani; rețeaua PE Dn 125 mm: satul Aricioaia, comuna Șirineasa, satul Păușești, comuna Păușești, comuna Galicea – Primăria Galicea; rețeaua PEHD D180 mm: satul Romanii de Jos, Horezu. De asemenea, s-a intervenit la avarii în satele Corbii din Vale și Dosul Râului, comuna Nicolae Bălcescu, satul Armășești, comuna Cernișoara, satul Șirineasa, comuna Șirineasa și orașul Băbeni – strada Dragoș Vrânceanu.
La aceste intervenții s-au efectuat operațiile necesare remedierii problemelor și de aducere la stare inițială a terenului.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

-s-a curățat și decolmatat barajul de captare Râmești;
-s-a înlocuit conductă PEHD D110 la rețeaua de apă potabilă și s-au executat 13 branșamente pe strada Măgura, orașul Horezu;
-s-a curățat grătar SPAU nr. 4 în satul Armășești, comuna Cernișoara;
-s-a executat branșament apă și racord canalizare pe strada Căpitan Maldăr, orașul Horezu;
-s-a executat racord canalizare în satul Valea Viei, comuna Nicolae Bălcescu;
-s-a refăcut racord canalizare înfundat pe strada General Praporgescu nr. 39, orașul Băile Govora;
-s-au executat branșamente noi în satul Govora, comuna Mihăești și satul Buzdugan Luncă, comuna Păușești;
-s-a repoziționat branșament în Satul Scărișoara nr. 116, comuna Mihăești;
-s-a efectuat spălarea rețelei de apă potabilă cuprinsă între Stația de apă Bunești și satele Firești și Răpănești;
-au fost verificați parametrii apei potabile furnizate în sistemele Govora, Mihăești, Bunești;
-s-au vidanjat și curățat căminele stațiilor de repompare apă uzată, care necesită golire periodică, din localitățile Tomșani, Cernișoara, Șirineasa și Nicolae Bălcescu;
-s-a asigurat monitorizarea permanentă a funcționării echipamentelor la stațiile de pompare apă și a stațiilor de repompare ape uzate din cadrul sectorului Govora, zonele Pietrari, Bunești și Păușești – Otăsău;
-a fost asigurată buna funcționare a rețelelor de apă și canalizare din întreaga arie de operare a Centrului de Exploatare Vest.

APOMETRE VERIFICATE ȘI MONTATE. Tot în această perioadă au fost verificate şi înlocuite apometre în toata aria de operare, acolo unde acestora urma să le expire verificarea metrologică sau erau deteriorate.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK