Menu

APAVIL SA: ȘERVEȚELELE UMEDE, INAMICUL NR. 1 AL CANALIZĂRII

f_350_200_16777215_00_images_6news335_apavil_sigla_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Societatea Apavil se confruntă din ce în ce mai des cu blocaje ale rețelei de canalizare, mai mult de 70% dintre acestea fiind cauzate de prezența șervețelelor umede. Aceste materiale umezite, care sunt folosite de la igiena corpului până la curățarea pantofilor și a suprafețelor din locuință, dispar când tragem apa, însă ele se adună în canalizări și le înfundă, blochează pompele stațiilor de repompare, întreținerea sistemului de canalizare devenind astfel o misiune tot mai grea.

Având în vedere obiectele găsite în urma intervențiilor (de la bețișoare de urechi, discuri demachiante, tampoane igienice și scutece, până la haine, arcuri și ... intestine de animale) se observă că mulți confundă sistemul de canalizare cu ... coșul de gunoi.

f_350_200_16777215_00_images_banner5_1.jpgRețeaua de canalizare asigură transportul apelor uzate către stația de epurare, pentru a fi tratate astfel încât să îndeplinească indicatorii de calitate prevăzuți în normative și apoi descărcate în emisar. Din acest motiv, canalizarea reprezintă un serviciu extrem de important de care depinde și sănătatea noastră, dar și păstrarea unui mediu înconjurător curat. Funcționarea în condiții corespunzătoare a sistemului de canalizare depinde și de modul în care noi, cetățenii, respectăm normele elementare cu privire la colectarea și depozitarea corectă a deșeurilor menajere.

f_350_200_16777215_00_images_banner5_2.jpgFacem un apel către toți utilizatorii serviciilor noastre să contribuie la prevenirea înfundării rețelelor de canalizare, aruncând în vasul de toaletă doar hârtie igienică.

În cazul în care observați că rețeaua exterioară de canalizare este înfundată sau gurile de scurgere sunt obturate, anunțați angajații societății APAVIL, apelând numerul de telefon al dispeceratului societății: 0250820010, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.


VĂ MULȚUMIM PENTRU SPRIJIN!
APAVIL SA

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK