Menu

Delegația ERASMUS, din Turcia și Letonia, în vizită la Consiliul Județean Vâlcea!

f_350_200_16777215_00_images_banner5_radulescu-delegatia-erasmus.jpg

 

 

 

 

 

Astăzi, 16 octombrie 2019, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a primit vizita unei delegații din Turcia și Letonia.

Inspectori școlari din orașele Antalya (Turcia) și Rezekne (Letonia), parteneri într-un proiect Erasmus derulat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, au dezbătut, împreună cu președintele Constantin Rădulescu, subiecte legate de cultura tradițională și au fost informați despre obiectivele turistice ale județului Vâlcea.

f_350_200_16777215_00_images_banner5_radulescu-delegatia-erasmus-2.jpg

„Aș vrea să vă transmit bucuria și urările noastre de bun venit în județul Vâlcea și să vă mulțumesc pentru prezența dumneavoastră la Consiliul Județean.

Vă voi face o scurtă prezentare a județului Vâlcea, despre care eu vorbesc cu mare drag și pe care îl consider ca fiind „cel mai frumos județ din România”.

Vreau să știți că Vâlcea este județul turismului total, are toate formele de relief și toate facilitățile pentru ca turiștii care ne vizitează, în orice perioadă a anului, să plece încântați de ceea ce au găsit aici și cu o bună impresie despre gazdele lor.” - președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK