Menu

Lu' ăsta îi răspunde, bre, cineva ?

f_350_200_16777215_00_images_buican_bunica_si_bunicul.jpg

 

 

 

 

 

Oamenii lui Buican au publicat la Râmnicu Vâlcea Week un comunicat de tot rahatul. Las la o parte faptul că scribul partidului care o face proastă pe Dăncilă nu ştie câţi  i se pun la cuvântul copiii şi altele, dar atrag atenţia că sunt aruncate în ziar tot felul de calomnii.

De pildă, comunicatul, adică Buican,  zice că ” majoritatea vâlcenilor s-au (s-a, bă, că majoritatea e la singular !) săturat de incompetența, nepăsarea și jaful reprezentanților ”Alianței Binelui” de la Vâlcea (PSD-ALDE-PER), ce au demonstrat cu prisosință că nu îi interesează altceva decât binele propriu și al găștii din jurul lor”. Fiindcă are imunitate, individul nu vine cu niciun exemplu de jaf, de gașcă, de nepăsare. Aruncă vorbele pe jos să le culeagă proștii.

Mai departe, sub acoperirea aceleiași imunități, se spun lucruri menite să le facă părul creț celor care cred în balivernele buicăniste. Delir total despre ”reprezentanții PSD, ALDE sau PER, care în ultimii 3 ani au distrus economia județului Vâlcea și au adus acest acest județ în buza prăpastiei”.

Vâlcea are 4 deputați și un senator PSD, dar sunt toți la nuntă. Casă de piatră ! Parcă știind că pesedeul joacă sârba, oamenii lui  Buican aruncă acest comunicat pe Facebook și câștigă roadele.

Degeaba vii mâine și îl combați, ideea otrăvită de minciuni a încolțit deja, fiindcă așa e psihologia omului.

Degeaba îl combat eu, chiar dacă știu cum stă situația, fiindcă par sluga lăsată acasă să păzească ograda.

Azi, la o zi după lansarea reușită a lui Dăncilă, niciun pesedist, mare sau mic, de la Vâlcea nu a dus ideea mai departe, să facă ecou. În schimb, Buican a trântit încă de ieri comunicatul parșiv.

În online se reacționează instantaneu sau se pierde lupta, ceea ce resemnații pare că au acceptat.

Să le fie de bine.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK