Menu

Naiba să-i mai înțeleagă pe acești oameni

f_350_200_16777215_00_images_banner1_busu_grigorescu_nuica.jpg

 

 

 

 

Am repetat de atâtea ori că domnii Adrian Bușu și Remus Grigorescu sunt intelectuali, sunt gentlemani, sunt demni de respect că m-am săturat și eu. Nu spun că încep să mă îndoiesc, dar nici departe nu sunt și asta fără să îmi iau aere de judecător. Pur și simplu, ceea ce emană din grupul pe care îl vedeți în fotografie începe să miroase a golăneală.

Se știe că domnii aceștia formează un fel de grupuscul politic în interior/ exteriorul ALDE și joacă un joc. După părerea mea, care nu e infailibilă, fiindcă doar un procuror ar putea să tranșeze chestiunea, grupul a girat o flagrantă manipulare a rezultatelor alegerilor interne din 2017. Nu la acest fapt mă refer aici, fiindcă îmi este egal dacă vreun parchet se sesizează sau nu de faptul că ALDE Vâlcea a avut ani de zile un Birou Județean scos din joben. Eu unul plângeri panele nu fac, scriu doar articole.

Altceva mă surprinde de data asta și anume limbajul grotesc folosit de junele Ionuț Eduard Nuică la adresa colegului George Guțui. Nu pot să reproduc aici postarea infectă a lui Nuică, mesaj suburban care îl descalifică din poziția de consilier local. Cum poate un consilier al Râmnicului să se exprime astfel ? Cum poate grupul din care face parte să îl lase să comită asemenea derapaje ?

Mă uit pe postările lui Nuică, ele sunt pline de noblețe, echilibrate, umaniste și, deodată, fleoșc cu mucii în fasole, scuzați expresia pe care nu am mai folosit-o niciodată în scris.

Din păcate pentru cei trei muschetari, George Gutui chiar este ultimul de care ar avea dreptul să se lege, iar de jignit nici nu poate fi vorba, fiindcă oamenii nu trebuie jigniți. Gutui e om echilibrat, onest, nu face pe vedeta precum alții.

Pe scurt, ceei trei au impresia că sperie politica din Vâlcea dar amical le semnalez că sunt pe un drum sinuos care a devenit și un pic penibil.

Cum zice o expresie, păcat de tinerețele lor.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK