Menu

Paulin Andrei aruncă lături în capul a două venerabile și celebre profesoare din Râmnicu Vâlcea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_paulin_andrei.jpg

 

 

 

 

Pentru că face zilnic crize de ură împotriva primarului Mircia Gutău, cetățeanul buicănist Paulin Andrei a ajuns să bată câmpii fără să se informeze cu privire la adevăr..

Astfel, într-un comentariu pe Facebook, Paulin spune că Gutău a falsificat diplomele de Cetățean de Onoare pentru distinsele profesoare Victoria Gibescu și Carmen Mărculescu Farcaș în condițiile în care Consiliul Local nu a votat acordarea acestui titlul persoanelor amintite. Diplomele ar fi, după părerea lui, fake.

f_350_200_16777215_00_images_banner1_andrei_paulin_cetateni_1.jpg

 

 

Paulin nu doar că îl atacă pe Mircia Gutău dar reușește să maculeze munca de o viață a două profesoare celebre la Râmnicu Vâlcea.

Hateri precum Paulin au încercat să ducă în derizoriu și titlurile de Cetățean de Onoare acordate unor oameni de afaceri. Ce au acești oameni cu Vâlcea de vor să îi compromită valorile ?

În data de 5 iunie, Biroul de Presă al Primăriei a dat următorul comunicat.

25 iunie 2019

Două ”legende” ale învăţământului din Râmnicu Vâlcea au primit titlul de ”Cetăţean de Onoare”

Şedinţa Consiliului Municipal din 25 iunie a debutat sub auspicii deosebite, odată cu adoptarea de către Legislativul local a două hotătâri prin care titlul de ”Cetăţean de Onoare” a fost acordat unor ”legende” ale învăţământului din Râmnicu Vâlcea – profesoara de Limba şi Literatura Română Carmen Mărculescu Farcaş şi profesoara de Matematică Victoria Gibescu – pentru ”contribuţia la dezvoltarea învăţământului din municipiul Râmnicu Vâlcea, a culturii şi educaţiei locale”. Cu această ocazie, primarul Mircia Gutău le-a mulţumit celor două venerabile doamne ale învăţământului vâlcean pentru întreaga lor activitate, declarând că este onorat să se afle în ipostaza de a le propune pentru cea mai înaltă distincţie a municipiului Râmnicu Vâlcea. În alocuţiunile pe care le-au avut – şi care au fost răsplătite cu aplauze susţinute din partea tuturor celor prezenţi în Sala de Consiliu – cele două personalităţi ale şcolii râmnicene au mulţumit pentru onoarea acordată şi au declarat, cu modestie, că şi-au făcut doar datoria ca dascăli. Însemnele aferente acestui titlu vor fi înmânate cu o ocazie festivă ce va fi organizată în perioada următoare.
(foto ataşate)

Biroul de Presă

Iată hotărârile CL pe care acest fals reprezentant al societății civile, în realitate membru al PNL, le contestă.

Gheorghe Smeoreanu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gibescu_victoria_1.jpg

 

f_350_200_16777215_00_images_banner1_farcas_marculescu_carmen_1.jpg

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN