Menu

Deputatul Vasile Cocoș, declarație politică "Viorica Dăncilă poate fi un preşedinte al României şi al tuturor românilor"

f_350_200_16777215_00_images_banner5_cocos-vasile-parlamentar.jpg

 

 

 

 

Vă prezentăm mai jos, declarația politică a deputatului PSD de Vâlcea Vasile Cocoș, susținută la începutul lunii septembrie 2019 în ședința Camerei Deputaților:

”Declaraţia mea politică de astăzi se intitulează "Viorica Dăncilă poate fi un preşedinte al României şi al tuturor românilor".

Un rezultat bun la prezidenţialele din noiembrie ar însemna că romanii îşi doresc un preşedinte al tuturor românilor, care să nu mai împartă românii în ai mei şi ai altora.

Asta înseamnă că românii trebuie să dea dovadă de înţelepciune când vor alege "pe cel sau pe cea care ne va reprezenta ţara pe plan extern, pe cel sau pe cea care va aduce liniştea în societatea românească".

Totodată, PSD are mare nevoie de multă unitate, de oameni implicaţi, dar şi să-i aducă alături pe cei cu experienţă profesională şi politică, dar şi tineri, pe cei care tresară atunci când ascultă Imnul naţional sau când văd ia românească, adevăratul paşaport diplomatic al acestei ţări, oameni care să iubească românii şi România, pentru că acum, în România, vedem foarte multă dezbinare, foarte multă ură.

Este nevoie de români care să nu-şi mai critice ţara şi românii, ci, din contră, să arate pe plan extern ce este bine şi frumos în România, cât de buni şi harnici sunt românii, oriunde s-ar afla pe glob.

Un rezultat bun la alegerile prezidenţiale ar însemna o reconfirmare a încrederii cu care au fost învestiţi aleşii locali, înseamnă că am ales un preşedinte care să ne reprezinte pe toţi, un preşedinte care să aducă consensul şi unitatea în societatea românească.

Este nevoie de un preşedinte care să nu dezbine România şi românii, care să ne reprezinte ţara pe plan extern, care să aducă liniştea în societatea românească.

Viorica Dăncilă, premierul României şi preşedintele PSD, are toată intenţia bună şi calităţile politice şi umane care să ne asigure că va întruni toate aceste aşteptări.

Viorica Dăncilă a demonstrat că a asigurat şi gestionat cu mare responsabilitate preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, în paralel cu conducerea şi gestionarea activităţii Guvernului României.

Cred că românii de bună credinţă vor aprecia calităţile politice şi morale ale doamnei Viorica Dăncilă, ataşamentul şi respectul faţă de români şi România, şi vor veni la vot şi vor vota Viorica Dăncilă - preşedinte al României”.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK