Menu

Tricourile negre, nebunii întru politică de la Vâlcea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_opozitia_valcea_tricouri_negre.jpg

 

 

 

 

A apărut, în timp, o grupare de ultraşi de Facebook preocupată să fluiere şi să arunce cu petarde pe terenul Primăriei Râmnicului şi al Consiliului Judeţean Vâlcea.

Este vorba despre un fel de tricouri negre, purtătorii de bannere cu insulte, indivizi in stare să huiduiască şi Imnul, dacă asta le vine la îndemână. Nu va dura mult şi gruparea asta va înjura cu prilejul oricărei ceremonii, va urla în timpul sfinţirii unor obiective sociale, va arunca cu pietre mai mult sau mai puţin simbolice.

Are şi democraţia metabolismul ei în virtutea căruia urinează şi defechează, nu ai ce face.

Concurenţa economică şi socială plus sfânta libertate de exprimare generează o pletoră de frustraţi, rataţi, complexaţi la care se adaugă un erzaţ de nevrotici interpretabili psihanalitic, fiindcă actul sexual interzis în real se exercită în virtual.

Ce să facem cu ei ? Îi acceptăm cu oroare, ce altceva să facem? Lumea în Vâlcea e sănătoasă la cap şi s-a prins deja că galeria e dilie şi umblă după legitimare prin violenţă, deocamdată verbală.

Apoi, mai şi glumim pe subiect fiindcă umorul şterge scuipatul. Cu toate că , uneori, numai de glumă nu îţi arde.

Doctorul Edouard Pamfil, de la Timişoara, definea nevroza ca o învârtire în cerc sub pretextul unei nenorociri iluzorii generatoare de anxietate.

Nevrozaţii politic şi tricourile negre de la Vâlcea sunt şi vor rămâne, până la urmă, în grija societăţii echilibrate şi lucide.

Vrem, nu vrem, ne spălăm cu ei pe cap.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK