Menu

Presa vâlceană pare că a găsit leacul celor care devin agresivi pe Facebook

f_350_200_16777215_00_images_banner1_facebook1.jpg

 

 

 

 

 

Sunt unii, mai ales de la PNL şi USR, care se manifestă extrem de agresiv în spaţiul public. Orice argument este pentru ei irelevant, orice raţionament este întâmpinat cu o insultă. Pentru că Facebook permite şi suportă aproape orice, indivizi cu apucături extremiste se erijează în cunoscători absoluţi ai problemelor Primăriei şi Consiliului Judeţean, insistând în critici aberante şi injurii, compromitând astfel ideea nobilă de opoziţie politică.

Iată însă că presa, după ce a încercat să meargă pe logică şi argumente, s-a săturat şi ea de atâtea ifose câte au vedetele de pe Facebook şi a început să le dea cu flitul ironiei. Şmecherii s-au trezit luaţi peste picior prin exagararea propriilor metode şi mijloace.

Argumentele ad hominem, ad ignorantia, ad populum au fost duse la extrem şi ridiculizate. Iată aici şi aici doar două exemple în acest sens.

Interesant este că şmecherilor nu le place să fie expuşi, aşa cum fac ei cu alţii, drept pentru care de obicei o rup la fugă.

Acum, că presa le-a găsit leacul, urmează să îl folosească din ce în ce mai des, redând spaţiul public oamenilor realişti şi iubitori de argumente.

G.S.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK