Menu

Efectul Uraganului Nadolu asupra PNL Vâlcea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_nadolu_mare.jpg

 

 

 

 

 

După cum a dezvăluit ziaristul Crişu Popescu, un fost prefect al Vâlcii pe nume Mircea Nadolu, a trimis un mail membrilor activi ai PNL prin care le stabileşte reguli de conduită pe Facebook.

Adică, liberalii vâlceani nu mai au dreptul la propria opinie, ei trebuie obligatoriu să dea like la materialele de propagandă liberale şi să înjure tot ce spune PSD pe reţeaua de socializare.

Concret, orice măgărie ar posta şefii liberali, liberalul de rând trebuie să dea like, iar orice lucru bun ar face CJ sau Primăria capitalei de judeţ, acelaşi liberal trebuie să critice.

Efectul asupra propagandei liberale va fi distrugător, fiindcă orice om de bună credinţă va comenta intervenţiile ca fiind forţate, obligatorii, nu ieşite din conştiinţa membrilor PNL. Aşa se va întâmpla în campania electorală, iar Nadolu a provocat un taifun care merită să îi poarte numele.

Noi înşine vom publica scrisoarea lui Nadolu la orice material postat care va avea legătură cu PNL. Manipularea se va întoarce ca un bumerang în capul celui care a născocit, în marea sa răutate şi naivitate, acest sistem.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK