Menu

Primarul Florinel Constantinescu din Călimănești a semnat un acord de parteneriat cu Asociația Pegas Triatlon Club

f_350_200_16777215_00_images__2017_calimanesti-florinel.jpg

 

 

 

 

 

 

Primarul Florinel Constantinescu este preocupat permanent de promovarea orașului Călimănești fiind conștient că o promovare turistică duce la dezvoltare, creare de noi locuri de muncă și implicit o viață mai bună pentru locuitori.

În acest sens, administrația publică locală a semnat un acord de parteneriat cu Asociația Pegas Triatlon Club în scopul promovării potenţialului turistic  şi creșterii gradului de vizibilitate a imaginii orașului Călimănești ca destinație turistică, în general, ca destinație pentru turismul activ, sport și agrement, în special. Totodată, se promovează și se susține un stil de viață sănătos în rândul populației prin practicarea sportului în aer liber, prin alergare.

Potrivit Acordului, Asociația Pegas Triatlon Club va organiza ediția a VIII-a a concursului de alergare montană ”Cozia Mountain Run” 2019, eveniment sportiv cu caracter caritabil, care se va desfășura în data de 6 Iulie, 2019 în Călimănești, astfel:

- Cozia Mountain Run pentru seniori, traseu TURNU(4 Km), traseu STĂNIȘOARA (21 Km) și traseu Cozia ( 30 Km)

- Cozia Mountain Run pentru juniori – Cozia Junior – concurs de alergare pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3-17 ani, distanțele variind în funcție de vârstă (între 200 m și 1.000 m).

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK