Menu

Primăria Orașului Horezu: ANUNȚ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare-Refacere sistem rutier str. I.Ghe. Duca+str. Ursani (DC142)

f_350_200_16777215_00_images_banner5_primaria-horezu.jpg

 

 

 

 

Orașul Horezu, judetul Vâlcea titular al proiectului REFACERE SISTEM RUTIER str. I.Ghe. Duca+str. Ursani (DC142) anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Vâlcea, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

REFACERE SISTEM RUTIER str. I.Ghe. Duca+str. Ursani (DC142) propus a fi realizat în județul Vâlcea, sat Ursani, str. I. Ghe. Duca, Ursani, nu se supune evaluării impactului asupra mediului, cu continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare a proiectului.

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea din str. Remus Bellu, nr. 6, Rm. Vâlcea, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14 precum și la adresa de internet www.apmvl.anpm.ro

2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK