Menu

Hotărâre fără precedent şi cu implicaţii maxime luată de preşedintele CJ Vâlcea. Costi Rădulescu îi dă şah – mat lui Buican

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_costi_buican.jpg

 

 

 

 

 

Într-o postare pe Facebook, Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea, anunţă că va invita periodic partidele politice din judeţ la întâlniri pentru a avea dialog şi a culege opinii cu privire la progresul judeţului Vâlcea. Vom vedea dacă politicienii din opoziţie vor răspunde invitaţiei. Costi Rădulescu îi dă şah – mat lui Buican.

”Fara scandal si jigniri.... fara atacuri la persoana si familie.... fara venin si fara ticalosie.... politicienii ar trebui sa fie primii care ridica nivelul dialogului politic!
Oamenii s-au saturat sa vada politicieni care isi varsa galeti de laturi in cap si se ataca non stop!
Romanii vor sa vada cu adevarat dialog pe proiecte .... nu critica in speranta ca asa se iau voturi!
Evident ca in functia pe care o am imi fac datoria, muncesc alaturi de colegii mei pentru proiectele pe carele avem in derulare dar si pentru proiecte viitoare.
Ne facem datoria si ....da .... cu voia lui Dumnezeu ai cu ajutorul oamenilor!
Nu am raspuns si nu voi raspunde ticalosiilor si jignirilor si nici minciunilor unora care sunt pur si simplu otraviti de ura, decat cu adevar si fapte bune!
Voi continua sa promovez dialogul civilizat si sa ii invit pe politicieni sa schimbam modul de a ne sustine opinia, nu prin agresivitate ci prin dialog civilizat!
Degeaba se fac declaratii cu privire la schimbarea clasei politice daca raman doar .... declaratii!
Presa locala poate conta pe mine in acest proiect si va asigur ca raman receptiv la sugestii si chiar la critici.... din partea tuturor, atata vreme cat aceste lucruri se fac im mod constructiv si in logica adevarului! Va asigur ca am capacitatea sa invat si sa indrept eventuale greseli!
Voi invita periodic incepand cu luna septembrie partidele politice la intalniri ... fara poze sau declaratii de presa .... pentru a le afla opiniile si a incerca sa avem un dialog normal.
Acelasi lucru voi face si cu ONG-urile din Valcea si alte structuri ale societatii civile!
Este treaba fiecaruia ce vor declara dupa intalniri.
Eu voi spune de fiecare data ca a fost bine ca ne-am intalnit.
In fond fiecare in felul lui .... toti politicienii.... vreau sa cred ca vor binele valcenilor! Vom discuta despre asta!
Dusmania si atacul .... rautatea si agresivitatea.... cearta si scandalul nu aduc nimic bun.
Hai sa facem bine si vom auzi numai de bine”.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK