Menu

Ce să îi reproșezi lui Costi Rădulescu ?

f_350_200_16777215_00_images_banner4_radulescu-drum-asfaltare-iulie-2019.jpg

 

 

 

 

Sincer, abia aștept localele de la anul. Chiar dacă m-am apucat de presă din motiv de mândrie tinerească, neștiind că e vorba de un păcat capital, tot psiholog am rămas și sunt extrem de curios cum vor reacționa marile grupuri electorale din Râmnicu Vâlcea și din județul Vâlcea.

Despre cât de mic sau mare este riscul ca primarul aproape perfect Mircia Gutău să piardă în fața unui golan susținut agresiv de o alianță PNL - USR am vorbit aici. Chiar dacă între timp comentariile internauților mi-au spus că Gutău nu poate pierde, că e absurd, tot nu mai am încredere, după 26 mai, în sănătatea mintală a electoratului vâlcean. Îmi e teamă că îl apucă demența chiar în primăvara anului viitor, fiindcă a devenit cool să te saturi cu binele.

În ceea ce îl privește pe mai tânărul Costi Rădulescu, președintele CJ Vâlcea, am îngrijorări chiar mai mari, fiindcă nu e un brand de talia lui Gutău. Pe de altă parte, mă liniștește ideea că spre deosebire de mediul urban, unde psihoza colectivă se poate aprinde de la o scânteie pe Facebook, la țară lumea e mai cu picioarele pe pământ.

Întrebarea pe care o pun plin de curiozitate este: ce să îi reproșezi lui Costi Rădulescu ? Are cei mai mulți bani investiți din regimul zis democratic, cele mai multe proiecte și, în plus, aleargă ca un nebun neglijându-și sănătatea și vața personală. Adeseori mă tem să nu cadă din picioare pe șantier, din cauza căldurii, ori să îi reproșeze nevasta că asta nu e viață.

Golanii nu au însă nicio apăsare să acuze de dragul acuzării, fiindcă, nu-i așa, trăim în post - adevăr.

Să observăm că, de la o vreme, salariile și pensiile mărite nu se mai transformă în voturi, așa încât nici nu mai știi, ca om politic, ce măsuri să iei pentru a fi pe placul omului - masă de proaspătă generație. În cazul lui Costi Rădulescu, nici asfaltul sau podurile nu se transformă în sufragii, ba chiar îi deranjează pe unii, considerând că e rispipă de bani și energie. Bă, ești prost, de ce construiești, nu mai bine vii la Mall ?

Discuția va fi lungă, cel puțin din partea mea. Suntem abia la început, sunt însă sigur că o singură atitudine le poate tăia maioneza golanilor și anume răspunsul pe măsură. Golanii sau, mă rog, hipsterii, sunt fricoși, dacă le dai una în barbă se lasă păgubași.

Nu ai ce să îi reproșezi lui Costi Rădulescu, printre alte bune lucruri este și acela că stă de vorbă cu oamenii, comunică perfect pe Facebook, dând chiar tonul transparenței în județ. Tocmai asta mă pune pe gânduri, pentru că golănia pe astfel de oameni îi poate afecta.

Avem pe unul bun, atunci ne plictisește, să vină unul cool.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK