Menu

Edilul Ion Vlădulescu a dăruit 120 de biciclete elevilor din Budești cu rezultate bune la școală

f_350_200_16777215_00_images_banner5_budesti-biciclete.jpg

 

 

 

 

 

 

Vineri, 7 iunie, într-un cadru festiv, la școala din centrul localității Budești, autoritățile locale au oferit elevilor de gimnaziu 120 de biciclete și câte o veste reflectorizantă, scrie ramnicuvalceaweek.ro.

Ideea i-a aparținut primarului Ionel Vlădulescu, care a dorit să ofere o bucurie copiilor, pentru a-i încuraja la învățătură, dar și pentru sport și mișcare pe timpul vacanței de vară.

Criteriile de selecție a ”stăpânilor” bicicletelor au fost rezultatele bune la învățătură, fără absenteism și cu nota 10 la purtare.

” Este a doua acţiune de acest gen când, la Budeşti, se premiază performanţa. Elevii care au medii foarte bune sunt premiaţi şi de către administraţia locală şi ne bucurăm că avem elevi care fac performanţă.

Pentru că tot vine vacanţa de vară, vreau să cred că bicicletele le vor fi utile și vor avea activitate pe perioada celor trei luni de vacanţă.

Totodată, este şi luna copiilor şi merită un cadou în semn de preţuire şi admiraţie pentru interesul pe care şi-l dau, în fiecare zi, la şcoală.

Probabil în viitor vor urma şi tablete şi ne dorim, ca de la an la an, să crească numărul copiilor care să beneficieze de aceste stimulente”, a declarat edilul.

Potrivit spuselor primarului, cele 120 de biciclete au costat în jur de 50.000 de lei şi au fost cumpărate cu fonduri de la bugetul local.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK