Menu

Facebook spune că Gutău nu poate pierde alegerile

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gutau_femeie.jpg

 

 

 

 

 

Articolul meu cu titlul ”O ÎNTREBARE PE CĂLDURĂ MARE. POATE PIERDE MIRCIA GUTĂU ALEGERILE ÎN 2020 ?” a avut ca ipoteză faptul că dacă PNL și USR vor avea un candidat comun la alegerile din 2020, dacă, așa cum se aude, ambele partide se pregătesc logistic pentru a lovi pe internet și dacă primarul Râmnicului nu le va da peste bot golanilor care îl vor ataca, există riscul să piardă alegerile.

Nu am spus că riscul ar fi nici mare, nici mic. E prematur. Am spus doar că exită acest risc, iar demonstrația a fost cea pe care o puteți (re)citi aici.

De observat că toate comentariile pe Facebook pe care le-am văzut spun că riscul este zero, iar Mircia Gutău câștigă 100 %. Chiar și un dușman declarat al lui Gutău, penibilul denunțător în dosarul pentru care a făcut, pe nedrept, pușcărie, a comentat că în viața mea nu îl voi vedea pe Gutău pierzând Primăria. Interesant este că nimeni de la PNL sau USR nu a zis că există, totuși, un risc.

Totuși, mă încăpățânez să spun că Mircia Gutău a daranjat Sistemul, fiind un simbol național al abuzurilor Binomului. Desigur, Sistemul nu este atotputernic, dar cine îl ignoră greșește.

Considerând că Mircia Gutău este, în această perioadă, o binecuvântare pentru Râmnic, mi-aș dori să nu se culce pe o ureche nicio clipă.

Trăim vremuri demente în care alegerile nu mai sunt câștigate de oamenii normali, ci de lupta acestora cu haterii asmuțiți de laboratoare.

Până la primăvara viitoare, oricum va mai curge multă apă pe Olt.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK