Menu

Beat și fără permis de conducere, un bărbat din Măciuca a intrat într-o altă mașină parcată pe marginea drumului

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_beat.jpg

 

 

 

 

 

 

În noaptea de 01 iulie a.c., polițiștii Secției 10 de Poliție Rurală Măciuca au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza comunei Măciuca, sat Popești.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Măciuca, a intrat într-un alt autoturism parcat pe marginea Drumului Comunal 71, rezultând doar pagube materiale.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Drăgășani, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub infleunța alcoolului sau a altor substanțe și conducerea a unui vehicul fără permis de conducere.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN