Menu

Cum au ajuns Adrian Bușu și Remus Grigorescu niște civili

f_350_200_16777215_00_images_banner1_busu_grigorescu.jpg

 

 

 

 

 

Dacă nu aș ști că în presă și, în general, în viață, nu e frumos și nici sănătos să faci afirmații care nu pot fi nici probate, nici negate, aș spune că foștii (?) politicieni vâlceni Adrian Bușu și Remus Grigorescu sunt, mai la baza piramidei, dar totuși,  printre oamenii Sistemului care controlează România.

Nu am cum susține chestiunea asta, dar afirm altceva, cu certitudine, anume că acești doi bărbați deștepți și citiți, poate în top 3 al celor mai culți politicieni locali de vârf, sunt niște oculți cărora le plac secretele, conspirațiile și cotloanele întunecate. Sunt și chestiile astea bune în politică, doar că nu trebuie să faci exces. Prin ianuarie, anul acesta, îi avertizasem aici că se joacă cu focul.

Una peste alta, când am aflat că Bușu și Grigorescu au fost dați afară din ALDE, mi-am zis că mersul istoriei nu poate fi oprit, că așa e viața, că ceea ce trebuia să se întâmple s-a întâmplat. Mi-a plâns sufletul pentru acești doi domni, dar îi anunț că nu am ce le face, au vrut să fie dulăi politici și au ajuns două mâțe negre de care liderii locali de partide se vor teme că le trec pe dinainte.

Bref, cu privire la destinul politic al domnilor lucrurile vor merge rău pentru că nu par a fi oameni de partid, nu le convine democrația, vor să fie ei piua întâi, ceea ce tuturor ne place dar nu întotdeauna e posibil.

A mai fost dat afară și un tânăr pe nume Eduard Nuică. Bărbat prezentabil, deloc prost, acest Nuică rămâne ceea ce se cheamă un fecior de bani gata care, dacă nu ajunge la Ibiza se mulțumește și cu ștrandul din Ostroveni. Mai marii săi prieteni l-au manipulat, bucurându-se de sarsana și aducându-mi aminte de Istoria unei plăcinte a lui Costache Negruzzi, în care se spune voios:
”Cu iaurt, cu gogoșele,
Te făcuși vornic, mișele”.

Revenind la cei mari, cred că au făcut exces de zel în interes personal. Nu știu dacă e reală chestiunea că ar fi falsificat niște alegeri pentru un Birou Executiv, deși, strict subiectiv, îi cred în stare. Reală pare însă chestiunea că s-au considerat ALDE în ALDE luând măsuri, inclusiv de numire a unor șefi de instituții, după bunul plac.

Partea cea mai proastă a acestei situații este că Adrian Bușu și Remus Grigorescu aveau toate datele pentru a progresa în cariera politică, unde aveau deja un curriculum excelent. Unul este vicepreședinte la CJ, celălalt a fost prefect. Personal, îi vedeam pe amândoi în floarea Parlamentului peste o vreme, dar cum zice românul, capul face, capul trage.

Fiindcă întotdeauna ai ce discuta cu distinșii Adrian Bușu și Remus Grigorescu, sper să se descurce cumva și să revină în politică, pentru că, în acest moment, au ajuns, vai, niște civili.

Să trăiți !

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK