Menu

Situația centralizată a lucrărilor derulate de APAVIL SA în Rm. VÂLCEA (15 – 21 iunie 2019)

f_350_200_16777215_00_images_6news335_apavil_sigla_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 15 – 21 iunie 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: General Magheru - Bl. C1, Calea lui Traian - Bl. A4, Matei Basarab - Bl. 122, Nicolae Titulescu intersecție cu B-dul Nicolae Bălcescu, B-dul Nicolae Bălcescu intersecție cu str. Iancu Pop și B-dul Tudor Vladimirescu intersecție cu str. Calea București.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Timiș nr. 6 – Sorival, Calea lui Traian – benzinăria Boromir, Nicolae Titulescu intersecție cu B-dul Nicolae Bălcescu, Iancu Pop intersectie cu B-dul Nicolae Bălcescu, B-dul Tudor Vladimirescu intersecție cu strada Calea Bucuresti și str. Apusului.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:
-a fost reabilitat colectorul de canalizare DN 300 pe str. Mihai Viteazul;
-a fost înlocuit radierul și racordul de canalizare, conform devizului, pe str.Calea lui Traian nr. 160 - Bl. 21 - Asociația de Proprietari nr. 7;
-au fost ridicate la cotă o gură de scurgere și un cămin de canalizare pe Calea lui Traian - Bl. 1;
-a fost refăcută canalizarea pe str. Alexandru Budișteanu nr.10;
-s-a asigurat asistență tehnică pe strada Intrarea Fagului nr. 1;
-s-au finalizat lucrările la rețeaua de canalizare menajeră din beton D 300, strada Mihai Viteazul de la strada Grigore Procopiu pâna la B-dul Nicolae Bălcescu, se continuă cu lucrări de betonare /asfaltare;
-s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
-s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
-au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. Mihai Viteazul nr.40; B-dul Tudor Vladimirescu - benzinăria Lukoil; str. Cerna - Bl. P1; Ostroveni - Bl. A25; Calea lui Traian - Petrom Nord și Bl. S27, sc.A; str. Republicii - Bl. R23, sc. A, Bl. 1, sc. D și zona Zăvoi.

21 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 21 apometre, dintre care 16 verificate și înlocuite și 5 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 11 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 11 avize de amplasament și 4 avize tehnice.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK