Menu

Edilul Cristian Nedelcu și angajații Primăriei Drăgășani au participat la campania de conștientizare cu tema "Transparență, integritate și sistemul managerial" din cadrul proiectului „PREVENIREA CORUPȚIEI PRIN MĂSURI DE SPRIJIN INTEGRATE”

f_350_200_16777215_00_images_banner4_dragasani-prevenirea-coruptiei-2.jpg

 

 

 

 

 

 

Primăria Municipiului Drăgășani are în curs de implementare proiectul „PREVENIREA CORUPȚIEI PRIN MĂSURI DE SPRIJIN INTEGRATE”, proiect început în data de 06.08.2018 și care se se va încheia în data de 06.08.2019, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

f_350_200_16777215_00_images_banner4_dragasani-prevenirea-coruptiei-3.jpg

La sfârșitul lunii aprilie 2019 au participat la campania de conștientizare cu tema: "Transparență, integritate și sistemul managerial" din cadrul proiectului, primarul municipiului Drăgășani, ing. Cristian Nedelcu, comisar Barbu Mugurel DGA si membri ai administrației publice, având ca lector pe dl Marius Vassi.

Prin acest proiect, se urmărește creșterea transparenței actului administrativ prin implementarea de mecanisme și măsuri de prevenire a fenomenului de corupție, precum și pregătirea personalului din instituție în acest sens.
Beneficiile pe care acest proiect le aduce sunt acelea că se vor utiliza proceduri clare prin care să se asigure transparența în administrația publică locală, acestea fiind implementate la nivelul instituției. Concomitent membrii administrației publice vor participa la sesiuni de formare profesională în domeniul anticorupției, dar și la campania de educație anticorupție.

 

f_350_200_16777215_00_images_banner4_dragasani-prevenirea-coruptieiii.jpg

Obiectivele specifice ale proiectului

Implementarea la Primăria Municipiului Drăgășani a unei proceduri interne specifice care are ca finalitate dezvoltarea spiritului etic si integritatea funcționarilor în exercitarea actului administrativ.

2. Elaborarea unui ghid de bune practici în instituție cu scopul de a preveni corupția și conflictele de interese în administrația publică locală și de a stabili indicatori specifici de evaluare.

3. Organizarea unei campanii de educație anticorupție, al cărei scop este promovarea transparenței în administrația publică locală.

4. Formarea personalului instituției (30 persoane) în vederea prevenirii și limitării fenomenului de corupție în instituțiile publice locale.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK