Menu

Daţi formă viitorului: Audi e-tron. SUV pur electric. În curând disponibil la Nurvil Audi Rm. Vâlcea

f_350_200_16777215_00_images_banner4_audi-e-tron.jpg

 

 

 

 

 

Aceasta este şansa dumneavoastră: trăiţi cu Audi e-tron experienţa fascinantă a mobilităţii electrice şi contribuiţi la conturarea viitorului. Primul nostru SUV pur electric este însoţitorul dumneavoastră sportiv, sigur şi fiabil în cotidian. Pregătit pentru o nouă eră.

Cereti oferta e-tron asa cum va doriti la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

f_350_200_16777215_00_images_banner4_a-e-tron-1.jpgPuterea de 265 kW este puterea maximă a sistemului electric (disponibila timp de 60 de secunde). Motorul electric faţă este paralel în cu puntea, pentru o distribuţie optimă a greutăţii şi generează o putere maximă de 125 kW, la un cuplu de 247 Nm. Motorul din spate este instalat coaxial şi furnizează 140 kW la 314 Nm.

e-tron nu produce emisii locale, având deci zero emisii de CO₂. Consumul de energie electrică în condiţii mixte este de 23,7 până la 24,1 kWh/100 km.

Coloraţi-vă viaţa

Transferaţi o părticică din identitatea dumneavoastră asupra automobilului Audi e-tron, alegând culoarea exterioară care se potriveşte cel mai bine personalităţii dumneavoastră. Aveţi la dispoziţie o gamă de 12 nuanţe, printre care se numără şi Albastru Antigua.

Accentele portocalii, culoare folosită de regulă pentru semnalarea dispozitivelor de înaltă tensiune, subliniază caracterul aparte, de automobil pur electric şi avantajele specifice, cu care vă va fascina Audi e-tron.

Veţi găsi aceste tuşe portocalii, de exemplu, pe înscrisul e-tron de pe hayonul cu acţionare electrică, dar şi pe etriere. Pragurile şi pasajele roţilor evazate şi accentuate prin culoare semnalează că Audi e-tron este un autovehicul ce nu se teme de off-road.

f_350_200_16777215_00_images_banner4_masina-nurvil-e-tron.jpgDesign off-road premium

Audi e-tron vă oferă spre alegere o gamă de 12 nuanţe pentru vopseaua exteriorului, printre care se numără şi nuanţa Albastru Antigua. Detaliile portocalii, culoare folosită de regulă pentru semnalarea dispozitivelor de înaltă tensiune, accentuează înscrisul e-tron de pe hayonul electric, precum şi, opţional, etrierele. Pasajele roţilor şi pragurile sunt evidenţiate prin culoare şi subliniază look-ul off-road al maşinii.

Putere şi control

Cifrele şi mărturiile altora sunt impresionante, dar nimic nu depăşeşte elocvenţa experienţei directe, resimţirea puterii pe care Audi e-tron o dezvoltă deja de la start (consum energie electrică în kWh/100 km*: 24,6-23,7 (NEDC), 26,2-22,6 (WLTP); emisii de CO₂ în g/km: 0).

Fie că demaraţi în forţă de pe loc sau faceţi o depăşire pe autostradă: puterea celor 265 de kilowaţi va fi instantaneu disponibilă. Veţi simţi cuplul enorm chiar şi la deplasarea în marşarier. Tracţiunea optimă este asigurată de noua generaţie a sistemului quattro de tracţiune integrală. Rezultatul: dumneavoastră deţineţi controlul deplin asupra automobilului.

f_350_200_16777215_00_images_banner4_audi-e-tron-anhaenger.jpgÎnsoţitorul fiabil în cotidian

Am testat pentru dumneavoastră modelul Audi e-tron, verificând minuţios şi ţintit aspectele specifice utilizării unui automobil electric în cotidian. Astfel, garantăm calitatea cu care v-am obişnuit la autovehiculele marca Audi, dar şi, în primul rând, siguranţa dumneavoastră.

Încărcare facilă

Pe şosele găsiţi suficiente staţii pentru încărcarea rapidă a maşinii. Acasă puteţi utiliza priza casnică uzuală, cu oferte sustenabile de energie electrică. Astfel puteţi conduce modelul Audi e-tron protejând mediul şi beneficiind de alternative confortabile de încărcare. Clapeta sistemului de încărcare se deschide prin acţionare electrică şi poate fi rabatată pentru economie maximă de spaţiu. După finalizarea încărcării, clapeta se închide automat în cinci secunde.


Însoţitorul rafinat

Eficienţă, siguranţă şi tehnologie de ultimă oră, plus experienţa incitantă la volanul maşinii, augmentată, de exemplu, de oglinzile exterioare virtuale oferite opţional pentru Audi e-tron. Consola cu înălţime mică reduce lăţimea maşinii cu 15 centimetri comparativ cu oglinzile exterioare obişnuite, reducând astfel şi rezistenţa aerului şi zgomotul. O micuţă cameră video proiectează în interior imaginile digital pe display-uri OLED cu un contrast excelent. Mai ales când se înserează sau pe timp de noapte, veţi aprecia calitatea imaginii. Aceasta este excelentă, fără a fi perturbată de farurile autovehiculelor care circulă în spate. Audi e-tron este primul model din producţia de serie oferit cu oglinzile exterioare virtuale.

Ajutoare digitale

Datorită serviciilor speciale oferite pentru e-tron în cadrul pachetului Audi connect, nu trebuie să vă preocupaţi cu griji precum autonomia sau găsirea celei mai apropiate staţii de încărcare. În schimb, puteţi folosi foarte simplu şi confortabil myAudi, prin intermediul portalului on-line sau al aplicaţiei myAudi. Astfel vă puteţi organiza călătoriile zilei, de la micul dejun, de exemplu. Funcţia de planificare a rutelor calculează pentru dumneavoastră cel mai eficient drum, inclusiv opririle necesare pentru încărcare.

Expresiv şi inovator

Profitaţi de tehnologia de iluminare oferită de Audi e-tron. Farurile Matrix-LED opţionale conferă SUV-ului electric o alură spectaculoasă şi impunătoare şi redefinesc standardele tehnice, sporind totodată confortul călătoriilor dumneavoastră. Obositoarea trecere permanentă de la luminile de drum la cele de întâlnire este acum o povară de domeniul trecutului, pentru că de acum, o unitate specială de comandă automată se ocupă de activarea şi dezactivarea diodelor. Astfel luminile sunt în permanenţă adaptate la situaţia curentă, menajând participanţii la trafic care se apropie din sens opus.

f_350_200_16777215_00_images_banner4_audi-e-tron-virtual-cockpit.jpgInformare şi siguranţă

La bordul modelului e-tron vă puteţi bizui pe tehnologiile inteligente de ultimă oră, care vă permit să vă concentraţi pe deplin asupra traficului.

Afişajul Audi virtual cockpit inclus în dotarea standard şi sistemul de infotainment de vârf MMI Navigation plus vă pun la dispoziţie informaţiile importante, în manieră clar structurată şi în câmpul vizual direct. Sistemele de asistență a şoferului vă oferă un plus de confort şi mai multă siguranţă.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK