Menu

ISJ Vâlcea: Mâine, la Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea, are loc ,,Târgul Ofertelor Educaționale – Învățământ Profesional 2019”

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_andra-bica-isj-valcea.jpg

 

 

 

 

 

Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea vă invită mâine 14 mai 2019, începând cu ora 9,00, la evenimentul ,,Târgul Ofertelor Educaționale – Învățământ Profesional 2019”, organizat la Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea, cu sprijinul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Vâlcea și al unităților de învățământ din județ.

La eveniment și-au anunțat participarea unități de învățământ care au în oferta educațională învățământ profesional de stat și învățământ dual, pentru anul școlar 2019-2020.

Unitățile de învățământ de nivel liceal își propun să atragă cât mai mulți vizitatori prin prezentarea domeniilor și calificărilor, serviciilor educaționale oferite, curriculumului școlar, activităților extracurriculare și extrașcolare, proiectelor și programelor educaționale naționale și europene.

Vor fi prezentate participanților ofertele educaționale, numărul locurilor disponibile pentru fiecare calificare, calendarul și procedura de admitere în învățământul profesional de stat și învățământul dual, cererea și oferta pentru anumite meserii pe piața muncii.

Elevii și părinții pot consulta, în cadrul târgului educațional, ofertele colegiilor și liceelor din județul Vâlcea și obiectivele propuse de fiecare instituție de învățământ în vederea unei orientări școlare și profesionale cât mai atractive.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK