Menu

Deputatul Eugen Neață: ”PSD este partidul care a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani!”

f_350_200_16777215_00_images_banner3_neata-eugen-deputat.jpg

 

 

 

 

 

 

După ce guvernarea PNL a majorat TVA de la 19% la 24%, a crescut taxele firmelor, a impozitat pensiile, guvernarea PSD s-a remarcat întotdeauna prin reducerea taxelor și stimularea economiei.

Astfel, PSD a readus TVA la 19%, iar anul trecut a redus TVA la doar 5% în domeniul turismului. De asemenea, peste 90% dintre firmele românești beneficiază azi de cel mai bun regim fiscal din istoria recentă a României: doar 1% din cifra de afaceri!

Tot PSD a eliminat 102 taxe care vizau în mod direct populația, respectiv taxa radio-TV, taxa pentru înmatriculare auto, taxele pentru schimbarea sau înnoirea buletinului, pașaportului etc.

În același timp, PSD a scutit toți pensionarii de plata contribuțiilor sociale, iar pe cei cu pensii mai mici de 2.000 lei i-a scutit și de plata impozitului, în timp ce pentru ceilalți a redus impozitul pe venit de la 16% la 10% din ceea ce depășește acest prag. În acest fel, PSD a lăsat mai mulți bani în buzunarele pensionarilor, în plus față de creșterile succesive ale punctului de pensie, cu valori mai mari și în avans față de prevederile inițiale ale legii.

PIB-UL ROMÂNIEI CREȘTE. PROGNOZA DE PRIMĂVARĂ A CNSP!

Comisia Națională de Strategie și Prognoză anticipează o evoluție economică bună a țării, continuarea creșterilor salariale, întărirea puterii de cumpărare.

Produsul Intern Brut al României crește în acest an, de la 1022 de miliarde de lei, la 1031 de miliarde de lei.

Creșterea economică anticipată este de 5,5%!

Salariul mediu net lunar crește cu 14,9% și ajunge la 3085/lei.

Puterea de cumpărare crește cu 11,1% ( raportată la salariul mediu net).

Cursul valutar este estimat la 4,74 lei/euro.

PIB/locuitor ajunge la 11233 euro – o creștere de 7,8% față de 2018!

PSD respectă angajamentele electorale şi programul de guvernare!

Eugen Neață-Deputat PSD de Vâlcea

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK