Menu

Ce cadou i-a făcut fostul mare fotbalist Gianluca Zambrotta ministrului TS Bogdan Matei

f_350_200_16777215_00_images_banner3_matei-si-zambrotta.jpg

 

 

 

 

 

Ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, a avut marți o întâlnire informală cu fostul mare fotbalist Gianluca Zambrotta, fost component de bază al echipei naționale a Italiei și jucător care a evoluat la echipe uriașe, precum Juventus, AC Milan sau FC Barcelona.

Cei doi au discutat despre proiecte dedicate dezvoltării fotbalului la nivelul copiilor și juniorilor, iar Bogdan Matei i-a dat detalii fostului campion despre programele care se desfășoară în România în acest sens.

f_350_200_16777215_00_images_banner3_matei-zambrotta-raducioiu.jpg

Gianluca Zambrotta a venit la București pentru a susține proiectul Italia Soccer Camp Intesa Sanpaolo, un program gratuit de antrenament sportiv, pentru 100 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, care vor avea oportunitatea de a se antrena și de a descoperi secretele fotbalului de la antrenori profesioniști din Italia. Tabara se va desfășura în perioada 24-28 iunie la Baza sportivă Agronomia.

f_350_200_16777215_00_images_banner3_matei-zambrotta-tricou.jpg

La finalul întâlnirii, la care au fost prezenți și Dan Sandu, CEO Intesa Sanpaolo, dar și fostul mare internațional român Florin Răducioiu, Gianluca Zambrotta i-a făcut cadou lui Bogdan Matei un tricou personalizat, cu autograf, iar ministrul TS i-a oferit italianului o plachetă de onoare pentru eforturile de sprijinire a fotbalului la nivel juvenil.

“A fost o plăcere și o onoare să mă întâlnesc cu Gianluca, o legendă a fotbalului italian. Mă bucur că a fost prezent și Florin Răducioiu, un component al Generației noastre de Aur. Astfel de foști mari campioni sunt exemple de urmat, iar implicarea lor în proiecte care ajută fotbalul și copiii este foarte importantă. Sper să putem colabora pe viitor și să facem eforturi comune pentru a crește numărul unor astfel de proiecte”, a spus Bogdan Matei.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK