Menu

Nurvil Audi: O adevărată dovadă de caracter. Noul Audi Q2

f_350_200_16777215_00_images_banner4_audi-Q2.jpg

 

 

 

 

Noul Audi Q2 intră pe scenă - un model urban cu multe muchii, un caracter individual cu un limbaj de design complet nou. Deosebit de încrezător în forțele proprii și echipat cu puternicele motoare TFSI și TDI ce oferă puteri între 116 și 190 CP.

Acestea sunt disponibile la cerere cu tracțiunea integrală permanentă quattro. Dotările sale acoperă orice tip de cerință și aduc caracteristici ce până acum puteau fi întâlnite la clasele superioare. În ceea ce privește conectivitatea: aceasta poate fi exemplificată cu ajutorul Audi smartphone interface și al celor mai noi generații de sisteme audio și de infotainment.

În partea frontală, grila Singleframe cu design octogonal este amplasată în partea superioară. Deosebit de intens: plafonul plat similar modelelor coupé curge către stâlpul C cu un blade contrastant.

Nu doar practic - opțional, Audi Q2 vine echipat cu portbagaj acționat electric și banchetă spate rabatabilă în trei trepte. Culorile expresive pentru tapițerii și ornamente asigură personalitate interiorului.

Afișajul MMI, operabil cu ajutorul butonului rotativ și a două taste din consola centrală, vine ca dotare standard pentru noul Q2. În plus, opțional se poate alege sistemul de navigație MMI plus cu MMI touch și punct de acces WLAN.

Cu ajutorul Audi smartphone interface puteți conecta telefoanele cu sistem de operare iOS și Android. Audi virtual cockpit cu un display LCD de 12,3" afișează informații detaliate la o rezoluție de calitate.

Audi Q2 pornește cu 6 motorizari și cu o nouă direcție progresivă, al cărei raport de transmisie variază în funcție de acțiunile șoferului asupra volanului. Amortizoarele adaptive sunt opționale, precum și Audi drive select, cu ajutorul căruia șoferul poate modifica modul de condus al modelului Q2.

Preț de la 18.500 euro, consum mixt WLTP: 6 l/100km; emisii dioxid de carbon (CO2) WLTP: 135 g/km.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK