Menu

A luat foc casa, în timpul priveghiului. Mama femeii moarte a ajuns la spital

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Pompieri-masini-noaptea.jpg

 

 

 

 

O spaimă teribilă au tras, azi-noapte, mai multe persoane care privegheau o femeie moartă, într-o casă dintr-o comună vâlceană. 

La doar câteva minute după miezul nopții, pompierii vâlceni au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință, în comuna Păușești, satul Văleni.

Flăcările cuprinseseră acoperişul, dar și camera unde se afla persoana decedată, o femeie de 43 de ani.

Până la sosirea pompierilor, sicriul a fost scos din casă de către rudele aflate la priveghi. 

Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul casei, construit din lemn cu învelitoare din țiglă, pe o suprafaţă de circa 60 mp și mai multe materiale combustibile din încăperea în care se afla moarta. Într-un final, s-a prăbușit și tavanul.

Din fericire, niciuna dintre persoanele aflate în imobil nu a fost surprinsă de flăcăr. Totuși, a fost necesară intervenţia echipajului SMURD pentru acordarea primului ajutor proprietarei (mama femeii decedate), în vârsta de 70 de ani, și unei alte femei, în vârstă de 52 de ani, care au suferit atacuri de panică. Proprietara a fost transportată la spital.

Din cauza imposibilității ajungerii autospecialelor la casă (drum îngust), a fost necesară realizarea unui dispozitiv de stingere de circa 400 de m.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, a fost necurăţarea coşului de funingine.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK