Menu

Tineri din Drăgoești şi Drăgăşani, prinşi de poliţişti cu 59 de kg de peşte specia caras

f_350_200_16777215_00_images_banner4_peste.jpg

 

 

 

 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Biroul Combaterea Delictelor Silvice au desfășurat, în perioada 18/19 februarie a.c, activități de verificare a respectării normelor privind pescuitul și acvacultura, depistând în flagrant delict 3 bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunii de pescuit fără a deține licență/autorizație pentru ambarcațiuni.

La data de 19 februarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza comunei Drăgoești, în zona limitrofă a Oltului, un autoturism în înteriorul căruia se afla un tânăr de 28 de ani din Drăgoești și doi tineri de 16 respectiv 21 de ani, din Drăgășani.

În urma controlului efectuat autoturismului, în interiorul acestuia a fost descoperită o cantitate de 59 kg pește specia caras și 555 de m plase din fir textil și plurifilament, plase care ar fi fost fixate cu ajutorul unei bărci gonflabile.

S-a dispus confiscarea cantității de 59 kg peste specia caras, care a fost eliberată în arealul natural de proveniență - râul Olt, 555m plase din fir textil și plurifilament, precum și o barcă gonflabilă.

S-a întocmit un dosar penal.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK