Menu

Deputații PSD Eugen Neață și Vasile Cocoș, întâlniri și discuții despre problemele cetățenilor, la biroul parlamentar din HOREZU

f_350_200_16777215_00_images_banner4_neata-cocos-sardarescu.jpg

 

 

 

Ne facem datoria față de oameni, așa cum am promis în campania electorală!

Oamenii care ne-au ales să îi reprepzentăm în Parlamentul României, sunt prioritatea noastră!

Vineri, 09 februarie 2019, împreună cu colegul meu deputat, Vasile Cocoș, m-am deplasat la biroul parlamentar din orașul Horezu, unde am avut întâlniri și discuții cu cetățenii despre problemele cu care se confruntă și despre modul în care acestea pot fi rezolvate, cât și despre proiectele legislative finalizate și în curs.

f_350_200_16777215_00_images_banner4_neata-cocos-cab-parlam-horezu.jpg

Împreună cu președintele PSD Horezu, Popescu Cristian, am vizitat și zona montană Romani. Îl felicit pe primarul orașului Horezu, Nicolae Sărdărescu, pentru că a reușit să dea drumul la pârtia pe care a amenajat-o într-un timp foarte scurt.

Le transimt tuturor să aibă încredere în noi. Vom merge mai departe cu programul de guvernare și vom realiza tot ce am promis!

Așa cum am mai spus, susțin toate proiectele benefice de interes local și mă implic pentru ca acestea să se realizeze.

Una dintre legile benefice pentru zonele montane este “Schi în România”, lege la care am lucrat cu câțiva colegi din Parlament și care urmează să intre în ședința de vot final a Camerei Deputaților (cameră decizională).
O lege care simplifică scoaterea definitivă din fondul forestier și pentru beneficiarii unităților administrativ teritoriale, dar și pentru persoane fizice sau juridice, care nu vor mai trebui să achite sume astronomice statului, o lege care să permită punerea în valoare a imensului potențial turistic al României!

Se vor dezvolta investiții în infrastructura montană, se vor moderniza domenii schiabile, va crește gradul de confort oferit turiștilor, și implicit va înzeci numărul acestora.

Cu toții cunoaștem activitatea președintelui Consiliului Județean, Constantin Radulescu, care a reușit să atragă foarte multe fonduri pentru județul nostru și parte din proiectele prezentate în sedințe sunt în derulare, iar acest lucru contribuie la dezvoltarea lui.

Voi rămâne la fel de activ și aproape de oameni, așa cum am facut-o și în cei doi ani de mandat!

Vă mulțumesc celor care îmi sunteti aproape și aveți încredere în mine!

Eugen NEAȚĂ-Deputat PSD de Vâlcea

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK