Menu

Veste bună de la Preşedintele CJ Vâlcea Costi Rădulescu: „LA PROVINCIA” creează aproape 300 de noi locuri de muncă

f_350_200_16777215_00_images_banner3_radulescu-cj-valcea.jpg

 

 

 

În cursul dimineţii de astăzi, 21 ianuarie 2019, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, s-a întâlnit, la sediul instituţiei, cu reprezentanţii conducerii „La Provincia”.

Întâlnirea se înscrie într-un program amplu de colaborare şi întâlniri cu reprezentaţi ai conducerilor instituţiilor, unităţilor administrativ-teritoriale şi ale agenţilor economici din judeţ, întâlniri pe care Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea le-a demarat la începutul acestui an.

„Consider că este de datoria mea, ca Preşedinte al Consiliului Judeţean, să am un dialog, corect şi deschis, atât cu cetăţenii judeţului, cât şi cu toţi cei care se află la conducerea unor instituţii sau agenţi economici, care desfăşoară activităţi şi care se dezvoltă pe teritoriul judeţului Vâlcea, generând noi locuri de muncă pentru vâlceni.

În opinia mea, toţi cei care oferă de lucru vâlcenilor pot fi consideraţi parteneri sociali pentru Consiliul Judeţean şi, de aceea, mi-am propus ca, în acest an, să mă întâlnesc mai des cu ei.

După ce anul trecut am vizitat capacităţile de producţie „La Provincia”, astăzi m-am întâlnit cu cei care fac parte din conducerea grupului şi m-am bucurat să primesc vestea că, în următoarele 2-3 luni, îşi vor extinde capacităţile de producţie şi vor avea nevoie de forţă de muncă - de la personal cu o calificare superioară, la electricieni, mecanici sau alte meserii.

Mă gândesc că această informaţie le-ar putea fi utilă unora dintre foştii salariaţi ai Oltchim (mă refer la cei disponibilizaţi), dar şi altor vâlceni aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Întâlnirea de astăzi îmi confirmă că aceste dialoguri sunt benefice tuturor şi, de aceea, voi continua să am astfel de întrevederi pe tot parcursul acestui an”. - Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Compartimentul Comunicare şi Relaţii Publice-Consiliul Județean Vâlcea

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK