Menu

Prezent la Gala Atletismului, ministrul Tineretului şi Sportului Bogdan Matei a fost premiat cu un trofeu special

f_350_200_16777215_00_images_banner4_matei-bogdan-trofeu.jpg

 

 

Federația Română de Atletism și-a premiat miercuri seara laureații anului 2018, într-o gală găzduită de Teatrul Elisabeta din București.

În prezența a numeroase personalități din lumea sportului și a numeroși campioni europeni, mondiali și olimpici, Federația Română de Atletism i-a urcat pe scenă pe cei mai buni atleţi, antrenori, manageri de club, conducători de asociații județene și recordmeni care au performat în 2018.

Prezent la Gala Atletismului, alături de secretarul de stat Cosmin Butuza și de directorul general Daniel Jianu, ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, a fost premiat cu un trofeu special.

f_350_200_16777215_00_images_banner4_matei-bogdan-treofeu-2.jpg

MTS se mai mândrește și cu o altă distincție, directoarea Adela Alexe de la CSN Snagov fiind premiată pentru cel mai bun conducător de baze sportive din România.

“Mulțumesc în primul rând pentru trofeu, nu este al meu personal, ci al întregii echipe din MTS și felicitări și colegei noastre de la Snagov, Adela Alexe, pentru premiul primit!

Văd în sală atâtea nume cu greutate în sportul românesc, medaliați mondiali și olimpici, încât nu am cum să nu fiu copleșit de emoții.

Le urez celor din actuala generație de atleți să ajungă la asemenea rezultate și să respecte blazonul și tradiția acestui sport, disciplina olimpică numărul 1.

Mult succes în acest an preolimpic și vă doresc să ajungeți în număr cât mai mare la Tokyo 2020!”, a spus ministrul Bogdan Matei în discursul său, potrivit mts.ro.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK