Menu

Gata cu turbulenţele, dragi foşti tineri Adrian Buşu şi Remus Grigorescu !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_busu_grigorescu.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Când au plecat din PSD la ALDE, tinerii şi valoroşii politicieni vâlceni Adrian Bușu și Remus Grigorescu erau deja considerați drept turbulenți.

Nu e rău să fii tratat de turbulent la tinerețe, mai ales în politică, poate să însemne și că ai ceva de spus.

Acum însă, vine înțelepciunea clasicilor:
Non bis in idem.
Perseverare diabolicum.

În ALDE, unde au plecat cei doi, tot turbulenţi sunt consideraţi, chiar s-a pus probleme excluderii sau, oricum, a marginalizării.

Să privim lucrurile pe toate părţile. Liderul Dumitru Lovin, deputat şi vice la ALDE în plan naţional, ar face, după spusele unora, crize de autoritate, inclusiv cu turbulenţii. Turbulenţii nu se lasă, pe motivul îndreptăţit că au şcoală, au ştaif, au personalitate.

Să mă ierte domnii Adrian Buşu şi Remus Grigorescu, dar situaţia fiind cam pe muchie de cuţit, eu unul nu înclin în favoarea lor. Motivul este simplu, în politică se poartă disciplina, fiindcă altfel nu se poate.

Turbulenţii pot opta să o ţină pe a lor şi să plece, undeva în Palilula. În PSD, cred, ar avea podul lăsat în aşteptare. La Pro România nu îi văd, Ponta nu se ridică la pretenţiile lor.

Până una, alta, cred că năframa în vârf de băţ trebuie ridicată de Buşu şi Grigorescu.

Deja nu mai sunt neapărat tineri, deci nu mai pot continua să fie neapărat turbulenţi. Nu de altceva, dar îşi risipesc şi cultura şi talentul politic.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK