Menu

Comunicat de presă ALDE Vâlcea. Foarte DUR

f_350_200_16777215_00_images_banner3_alde-valcea.jpg

 

 

Constatăm, din păcate, că domnul Remus Grigorescu îşi complică singur situaţia şi continuă seria apariţiilor publice intempestive prin care face rău partidului şi colegilor care l-au ajutat să ajungă în funcţii importante.

În cea mai recentă astfel de apariţie, amplificată chiar prin declaraţiile sale directe, au fost lansate în spaţiul public mai multe fantezii, inclusiv ideea că domnul Remus Grigorescu ar fi „unicul vector de imagine al acestei organizaţii”, ca şi cum restul colegilor n-ar conta. Această idee nu doar că nu este adevărată, dar reprezintă o jignire la adresa membrilor şi liderilor din organizaţie, oameni care, aşa cum spuneam, în campaniile electorale din ultimii ani, au trudit pentru a se obţine rezultatele ce au permis promovarea domnului Remus Grigorescu în funcţii importante.

Lipsa de recunoştinţă a domnului Remus Grigorescu faţă de ALDE a rezultat şi din contestarea actualului Birou Politic Teritorial, care n-ar lua decizii statutare şi n-ar avea nicio autoritate, deşi a fost validat de conducerea naţională. Dacă domnul Remus Grigorescu ar fi citit şi ar fi respectat statutul, probabil ar fi ştiut că, în situaţii excepţionale, cum este cazul la Rm. Vâlcea, Biroul Politic Teritorial este în măsură să propună dizolvarea Biroului Politic Local sau demiterea preşedintelui organizaţiei municipale. În aceste condiţii, încercarea domnului Remus Grigorescu de a transforma într-un scandal public o disfunţionalitate internă este mai mult decât penibilă. Nu-i face deloc cinste, nu-l avantajează şi bine ar fi să nu mai provoace discuţii despre motivele propunerii de excludere a sa din partid.

În legătură cu „participarea masivă” de la şedinţa Organizaţiei Municipală, convocată zilele trecute de domnul Remus Grigorescu, prea multe comentarii nu-şi au rostul, deşi domnia sa a încercat cumva să creeze falsa impresia că ar fi susţinut de foarte mulţi membri. Din păcate, prezenţa n-a fost deloc „masivă” nici la acea întâlnire, ba din contră, iar declinul organizaţiei coordonată de trei ani de domnul Grigorescu este unul dintre motivele care au condus la situaţia de astăzi.

Mai afirmă domnul Grigorescu că i s-ar fi spus „de la Bucureşti” să-şi vadă de treaba lui „la organizaţie”. Nimic mai fals! Drept dovadă, actualul Birou Politic Teritorial al ALDE Vâlcea, structura care a propus dizolvarea Biroului Politic Local de la Râmnicu Vâlcea şi excluderea domnului Grigorescu, a fost validat de Biroul Politic Central al ALDE. Ce dovadă mai clară doreşte domnul Grigorescu pentru faptul că şi conducerea naţională a partidului este dezamăgită de prestaţia sa? Pe de altă parte, să nu uităm că deputatul Dumitru Lovin, în calitate de vicepreşedinte la naţional al ALDE, participă la şedinţele BPC şi cunoaşte tot ceea ce se discută acolo.
Sigur, în lipsă de argumente, în stilu-i caracteristic, domnul Grigorescu recurge în cele din urmă la jigniri, numindu-şi „câini” colegii de partid.

În ultima parte a penibilei apariţii a domnului Grigorescu, atacurile sunt direcţionate către deputatul Dumitru Lovin, susţinându-se, total neadevărat, că acesta s-ar fi mutat la un moment dat „într-o organizaţie de sector din Bucureşti”. Nu este prima oară când astfel de minciuni sunt aruncate în spaţiul public. În vara şi în toamna anului trecut, s-a mers atât de departe încât singura publicaţie care încă se mai uită în gura domnului Grigorescu a luat de bun zvonul cum că deputatul Dumitru Lovin ar urma să treacă la partidul lui Victor Ponta. În realitate, nimeni altul decât Remus Grigorescu a facilitat organizarea unei şedinţe a respectivei formaţiuni. Şi unde? Chiar la Biblioteca Judeţeană, pe care o administrează.

ALDE Vâlcea îi recomandă domnului Remus Grigorescu să încerce să fie demn, să nu mai atragă organizaţia în scandaluri, să-şi exprime neclarităţile în interiorul partidului, în forurile statutare şi să nu mai atace membrii şi liderii filialei.

Domnul Grigorescu nu ar trebui să uite că ALDE Vâlcea i-a oferit mai multe şanse, inclusiv în perioada alegerilor locale parţiale de la Vlădeşti, când, uitând că este preşedintele oraganizaţiei municipale, a realizat studii pentru adversarii politici şi a primit bani de la aceştia pentru serviciile prestate.

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media - ALDE Vâlcea

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK