Menu

Comuna Vlădești va realiza în parteneriat cu CJ Vâlcea un complex de agrement în satul Priporu

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_cosac-si-radulescu.jpg

 

Consiliul Județean Vâlcea a inițiat demersurile pentru identificarea unor oportunități active de finanțare pentru realizarea unui complex de servicii în comuna Vlădești care să valorifice sursa de apă sărată identificată în zona satului Priporu, Punctul stație de asfalt.

În dorința de a oferi zonei un plus de atractivitate turistică, de a crește volumul activității și circulației turistice, de a crea noi locuri de muncă precum și de a oferi noi posibilități de agrement și refacere pentru locuitorii județului și turiști, se va realiza în comuna Vlădești, pe terenul în suprafață de 9.268 m.p., aflat în prorietatea privată a comunei, un complex de agrement.

Acesta ar urma să cuprindă piscine cu apă sărată, spații de relaxare, spa, instalații de tratament și spații de cazare.

În cadrul ședinței ordinare din data de 26 noiembrie 2018, Consiliul Județean a aprobat realizarea investiției Complex servicii balneare Vlădești-Vâlcea, care urmează a se depune spre finanțare în cadrul Programului național de construcții de interes public sau social, realizat de Ministerul Dezoltării prin CNI.

Tot în cadrul ședinței din 26 noiembrie 2018 a fost aprobat și Acordul de Parteneriat între județul Vâlcea, în calitate de lider și comuna Vlădești în calitate de partener pentru promovarea acestei investiții.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK