Menu

Despre morţii politici numai de bine

f_350_200_16777215_00_images_buican_nu_uita_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Am citit un fel de comunicat al președintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican, în legătură cu întârzierea aplicării programului de distribuire a suplimentului gratuit de hrană pentru elevi.

Da, programul este întârziat și deputatul face bine că pune întrebări pe acest subiect. Rolul opoziției tocmai acesta este.

Ce ne facem însă dacă acest Cristian Buican s-a obișnuit să calomnieze și să insulte în stânga și în dreapta ? Ce să facem, în loc să îi luăm la întrebări pe cei din administrația publică, ajungem să le fim solidari în fața unor acuzații fără nicio bază reală.

Fiindcă asta face acest Buican, îi judecă pe alții după sufletul său, crede că toți conduc așa cum a făcut-o el și de aici calomniile.
Consiliul Județean i-a răspuns deputatului la obiect și fără alte conotații, dar eu îi spun următoarele:

Aţi început să ne plictisiţi, domnule, nu mai sunteţi nici măcar subiect de presă, încercaţi în alt judeţ, la Vâlcea nu merge cu stilul acesta crispat şi răutăcios.

Şi staţi liniştit, dacă va interesează să distribuiţi laptele şi cornul, dacă sunteţi eligibil, veţi distribui, nu vă mai trebuie comunicate politice.

Gata, despre morţii politici numai de bine, eu în locul domnului Costi Rădulescu nu l-aş da în judecată pe Buican pentru calomnie, nu ai cum să te judeci cu lumea umbrelor politice.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK