Menu

Despre corigenții și repetenții cărora li s-a pus pata pe Dăncilă

f_350_200_16777215_00_images_dancila_viorica_oficial.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Chiar au început să devină agasanți cei care o tot caracterizează pe Viorica Dăncilă drept incultă, proastă, idioată. Pun pariu că în marea lor majoritate acești oameni nu au avut rezultate școlare prea strălucite.

Cei care au învățat bine la liceu și la facultate, premianții și șefii de promoție, știu că performanța în viața profesională nu ține de note, apoi orice om cu adevărat deștept este tolerant și nu se aruncă să îi taxeze pe alții drept tembeli.

Hai, puneți-vă diplomele și foile matricole pe Facebook, toți cei care scrieți că Dăncilă nu a avut nota 10 nici la educație fizică !

Nu are rost, știu, să mă iau la harță cu haterii, dar parcă sunt prea agresivi cei care își tot arată mușchii lor intelectuali prin raportare la premierul României. Chiar e atat de grea ideea că performanțele în management nu țin de retorică ?

Aceste rânduri ar fi rămas nescrise dacă nu l-aș fi văzut pe Dan Andronic îngrijorat că prin președinția românească a Consiliului UE se mută Las Fierbinți la Bruxelles. Chiar așa, domnule academician ?

Am avut tot felul de premieri în epocile alea pe care le divinizăm. Unul lătra pe sub birou, altul a fost un criminal, altul, poet mare, a căzut în extrema dreaptă, un istoric de geniu a condus un guvern care a scăzut producția agricolă cu 50% și pe cea industrială cu 40%, fiindcă, ce să vezi, era criză mondială.

Ce vreau să spun este că lucrurile sunt mai complicate decât cred ăștia corigenții sau repetenții cărora li s-a pus pata pe Dăncilă. Scrie una că Viorica Dăncilă e vacă, iar eu nu mă pot împiedica să nu râd imaginându-mi-o pe respectiva ca pe o muscă intrată în curul vacii.

Apropo, totuși, de cultură și ținând seama de faptul că vocea omului divulgă multe, cât de inteligent o fi Iohannis care zice un La mulți ani, România pe un ton de îți îngheață sângele în vene ?

În fine, bârfitorilor, veți să fiți măcar hazlii ? Dacă da, faceți-o măcar ca Păstorel Teodoreanu:

În guvernul Groza, cel de concentrare,
S-au primit trei membri pentru completare,
Însă, ca să fie-un cabinet etern,
Îmi bag şi eu membrul în acest guvern.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK