Menu

Victorie ! Cristian Buican nu mai este președintele PNL Vâlcea

f_350_200_16777215_00_images_buican_bunica_si_bunicul.jpg

 

 

 

 

Nu sunt în Vâlcea, din păcate, în aceste momente glorioase pentru presa locală. Practic, presa pe care Buican a încercat de atâtea ori să o distrugă, pe care a batjocorit-o permanent, a reușit să îl facă pe liderul liberal cantitate neglijabilă.

Aflu de la colgi că trei consilieri județeni, Samoil Vâlcu, Roxana Călina Roşu şi Aurel Simion votează deja în conformitate cu propria conștiință, ignorând ordinele diabolice ale lu Buican. Nu este pentru prima oară când Samoil Vâlcu nu ezită să declare că Buican e absurd când solicită voturi contra împotriva interesului general.

În plus, aflu tot de la colegi că primarul din Păușești Otăsău pleacă din PNL, informal, ceea ce era de așteptat fiindcă pe grupul de whatsapp acesta și-a spus de multă vreme în mod franc părerea despre Buican.

Practic, la această oră, Buican mai este președinte doar de formă, un fel de glugă de conceni, urmând ca la viitoarele alegeri președinția să fie adjudecată printr-o mișcare bruscă și neașteptată, de senatorul Romulus Bulacu.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN