Menu

Florine, Florine, mai cheamă şi-un câine...

f_350_200_16777215_00_images_caine_4.jpgAsta ca să fiţi doi câini.

Fiindcă latri ca un câine impotriva primarului Mircia Gutău care vrea să schimbe clădirea unui liceu pe un teren de 24 de hectare, făcând cel mai frumos cadoul municipiului Rm. Vâlcea de la Mircea cel Bătrân încoace.

Tu nu ai da o clădire pentru un cartier întreg, nu ai da o spiţă de la roată pentru o maşină, un pui de găină pentru o pereche de boi ? că nu mai ştiu ce exemple să îţi dau.

Tare îmi este teamă că lătratul acesta e cu substrat câinesc, ca atunci când ai lătrat dimineaţa, iar pe la prânz ai mieunat că îţi trebuie 50 de milioane fiindcă ai bilet la ordin. Fiind prin preajmă, am auzit cu urechile mele mieunatul.

Eu în locul tău aş lăsa-o mai moale fiindcă e strigător la cer să îl acuzi pe Gutău că acţionează cu această uriaşă achiziţie de teren în interes propriu, să latri la toţi cei care nu vor să latre lângă tine, nu de alta, dar primarul nu va lua cu el în mormânt zecile de hectare de teren, vor rămâne ale Râmnicului în veci de veci.

Mă opresc aici, fiindcă e vară, e în prag de concedii şi nu vreau să stric bună-dispoziţia vâlcenilor, dar un lucru este de precizat:

Mircia Gutău trebuie nu doar lăsat să facă schimbul, trebuie susţinut să îl facă, trebuie blamat dacă nu va face totul să îl facă.

Nu te mai întâlneşti sute de ani cu o asemenea şansă.

 

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN