Menu

O parte din succesul deputatului Eugen Neaţă se datorează şi consilierei Mădălina Cotar

f_350_200_16777215_00_images_banner1_neata_amendament.jpgDeputatul Eugen Neaţă a devenit eroul Vâlcii după ce amendamentul său privind pensionarea anticipată a oamenilor care au lucrat sau locuit în zonele grav poluate industrial a fost adoptat.

Nu îmi mai amintesc ca vreun parlamentar vâlcean să fi devenit atât de popular într-un timp atât de scurt după preluarea mandatului şi e bine să vedem cum a fost acest lucru posibil.

Desigur, în primul rând importante sunt personalitatea şi competenţa lui Eugen Neaţă. Omul e foarte dinamic, creativ, dezinvolt, stăpân pe sine. Rar am văzut pe cineva cu atâta încredere în forţele proprii. Apoi, vin lucrurile legate de carieră şi de opera scrisă. Las la o parte cariera din cadrul MAI, dar observ că Eugen Neaţă are câteva cărţi de specialitate şi articole publicate la edituri şi în reviste cunoscute în branşă. Am tot zis, de-a lungul anilor, că ne trebuie şi oameni politici care scriu cărţi şi iată că avem unul la Vâlcea.

f_350_200_16777215_00_images_gutau_etalon.jpgApoi, important este în context, Mircia Gutău, care l-a propulsat pe Neaţă pe lista PSD. Gutău dovedeşte că se pricepe la oameni, că nu a promovat un om pentru jocuri de interese, ci pentru că îi cunoaşte competenţa şi personalitatea.

Gutău nu a recomandat un valet, ci un om de excepţională valoare.

f_350_200_16777215_00_images_costifinal.jpgDe apreciat este şi Costi Rădulescu, fiindcă a creat o atmosferă corectă în rândul echipei parlamentare, îndemnându-I să se afirme. Altul în locul lui poate ar fi încercat să le pună capac celor trimişi la Bucureşti, ca nu cumva să îl concureze mai devreme sau mai târziu.

Cred că această atitudine e de aur pentru un lider autentic.

Echipa de parlamentari ai PSD Vâlcea a contat şi ea. E bine când oamenii din echipă nu se faultează, când sunt prieteni. Vom vedea că nici colegii vâlceni ai lui Neaţă nu taie frunză la câini prin Parlament.

f_350_200_16777215_00_images_banner1_cotar_amendament.jpgAcestea fiind spuse, daţi-mi voie să subliniez că în succesul deputatului Neaţă primul şi cel mai important rol l-a jucat, sunt sigur, consiliera sa Mădălina Cotar.

Aşa trebuie să fie un consilier parlamentar, precum domnişoara Cotar, la care ambiţia, seriozitatea şi atenţia la detalii se îmbină. Poate că fără ea, zic şi eu, deputatul ar fi pierdut trenul legii şi nu ar fi apucat să depună amendamentul.

Când te gândeşti că unii au crezut că sunt buni ziarişti fiindcă au lansat idei psihanalizabile despre Neaţă şi Cotar, te bucuri şi mai mult că aceştia doi sunt acum pe val.

Acestea fiind spuse, sper că nimeni nu se culcă pe lauri.

Felicitări domnule Neaţă, felicitări domnişoară Cotar.

 

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK