Menu

După ani și ani de viclenie, ură și prostie, pe liberalii din Vâlcea i-a luat dracu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_buican_miting_13.jpg

 

 

 

 

 

În sfârșit, după mai bine de un deceniu, unii liberali au ajuns la vorba mea că Buican trebuie scos din joc.

Pentru că se apropie momentul să fie redactată lista cu candidații la alegerile parlamentare, Pîrvulescu și oamenii lui au pus la cale un miting la sediul județean al PNL Vâlcea.

Miting prăfuit, obosit.

Acum, normal ar fi ca Buican să organizeze și el un miting la sediul municipal al PNL.

Două mintinguri, eu așa văd soluția.

Glumesc, evident, dar sunt serios când spun că după ani și ani de viclenie, ură și prostie, pe liberalii din Vâlcea i-a luat dracu.

Buican va rămâne imun la mitingurile conduse pe trotuar de anonimul Nicușor Bocșe, liderul de carton al municipalilor, fiindcă la el sunt semnătura și ștampila. Buican va face lista, inspirându-se chiar de pe pancartele mintingiștilor: El, Cazan, Banu, les jeux sont faits, rien ne va plus.

Nu ne pierdem vremea să analizăm cine e mai oribil politic dintre Buican și Pîrvulescu, ambii sunt grav nefrecventabili, se înhăitează cu ei doar friptopații și chiorii.

Nu, nu e o bătălie dintre Cezar și Pompei, e un teatru de bâlci de pe vremuri, cu păpușile Stroe și Vasilache.

Dacă mă ascultați pe mine le vremea potrivită, erați în joc acum, dragi liberali care ați mai rămas normali la cap, acum e cam târzior, urmează încă vreo zece ani de rătăcire prin deșertul opoziției leșinate.

Interesant este că anonimul, pentru mine, Bocșe aduce un cinstit omagiu lui Costi Rădulescu declarând că PSD Vâlcea s-a reformat și a crescut: ” De 30 de ani tot pierdem alegerile în judeţul Vâlcea. 30 de ani în care Partidul Social Democrat a crescut, Partidul Social Democrat s-a reformat, a acaparat şi mai tare puterea. Va fi din ce în ce mai greu să ne luptăm cu ei, dar pe noi nu ne sprijină nimeni în treaba asta. (...) Vrem să facem altfel de politică, adică o politică nu ca acum în sistem fanariot, adică să stai în poziţie de drepţi şi să pupi inelul de fiecare dată dacă te-a pus într-o funcţie cineva. Vrem să punem oameni în funcţii pe criteriul de meritocraţie", spus Bocşe.

În fine, i-aș susține pe protestatari dacă aș fi sigur că nu e mâna lui Pîrvulescu, dar precis e mâna lui, ar vrea să se vâre pe liste și să revină în funcția de șef, mai întâi local, apoi, județean.

Ideal ar fi ca Pîrvulescu și Buican să se ia frumușel de mână și să caute ușa din dos.

Urmărim fără prea multă atenție situația, în fond, trebuie să urmărim ce fac și dreg pentru Vâlcea oamenii serioși, adică pesediștii.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN