Menu

Debarasați-vă de Buican, politicianul care nu știe decât să insulte, să demoleze, să turbeze !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_buican_speriat_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Am mai spus, repet și voi repeta până când se vor schimba lucrurile:

- PNL Vâlcea nu va câștiga nicio rundă de alegeri la nivel județean și în municipiul reședință câtă vreme își bazează lupta politică pe ură. Opoziția față de PSD trebuie făcută nu cu venin, ci cu argumente raționale, nu cu negare continuă, ci în mod constructiv, nu cu reclamații, ci cu onestitate.

Tot răul pleacă de la configurația psihică a președintelui Cristian Buican, politician rudimentar, cu exprimare precară, cu un bagaj de idei sărăcăcios, lider frustrat, invidios și dificil de suportat.

Se știe că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că va fi întreruptă circulația pe Valea Oltului timp de 30, maxim 31 de zile, pentru a da posibilitatea constructorului tronsonului de autostradă să execute lucrări de maximă necesitate fără a pune în pericol viața oamenilor.

Se apropie alegerile prezidențiale și parlamentare, iar Grindeanu pune PSD în dificultate, deoarece această restricție cu impact uriaș va atrage un tsunami de critici și revoltă.

- ” Din punctul meu de vedere, ca ministru al Transporturilor, construcţia de autostrăzi în România nu este negociabilă şi nu are culoare politică şi nu voi amâna construcţia de autostrăzi fiindcă e an electoral şi că eventuale înjurături pe care le iau eu sau colegii mei ar duce la eventuale minusuri", a afirmat ministrul.”

Era un moment în care Cristian Buican, deputat liberal, om provenit din Țara Loviștei, pe unde trece autostrada, să sublinieze și să laude decizia lui Sorin Grindeanu, recunoscând că, în sfârșit, un om politic pune interesul țării mai presus de cel electoral.

Ce face însă Buican ?

Lansează un mesaj în care scrie că ”Grindeanu închide DN 7 și economia județului Vâlcea”.

Oamenii au simțit imediat șiretenia politicianistă și l-au taxat. Iată comentarii:

f_350_200_16777215_00_images_banner1_buican_autostrada.jpg

- ” Nu știi ce să mai crezi, cine-i cu țara , cine-i împotrivă? Deocamdată dl Cristian BUICAN , declară public că județul Vîlcea trebuie să rămână izolat, așa cum a făcut și cu localitatea PERIȘANI! Ar trebui să scoateți cuvântul NAȚIONAL din sigla PNL, !”

- ” Ai apărut nenea "Bruiaj", dacă tot ști ca se poate altfel spune clar și răspicat, campania s a terminat, ai fost tot timpul contra curentului și pe Valea Oltului și a Lotrului !”

- ”Sa fim mândri ca în sfârșit se face autostrada care ați "frânat o" de ani buni !”

- ” Asta este PNL. Din toamna sper sa nu ii mai vedem pe scena politica si sa ajunga istorie ca PNT!”

- ” Terminați cu tâmpeniile, judecați cu capul de sus (dacă aveti) trebuie autostrada urgent. Suportăm niște consecințe noi dar tinerii vor putea ajunge în mai puțin de 1 h la Sibiu pe autostrada. PNL sa stea acasă, n au făcut nimic.”

- ” Dle Buican , am crezut ca sunteți o persoana serioasă cu logica, dar se vedevtreaba ca m-am înșelat ră Chiar m-am înșelat . Ce sunteți de profesie ? Încă e puțin cât se oprește. Cum sa faci o autostrada care traversează munții fără sa întrerupi pe o perioada circulația?”

Îmi doresc un echilibru politic în județul Vâlcea și în țară, dar asta nu se va putea câtă vreme oameni ca Buican pun PNL într-o lumină proastă și fac ca liberalismul să fie perceput ca un fel de doctrină al cărei conținut este exclusiv critica la adresa PSD.

Câtă vreme Cristian Buican va fi președinte de organizație și parlamentar PNL, ba chiar și o vreme după aceea, până când se vor stinge ecourile tâmpeniilor sale și se vor estompa daunele pe care le produce acum, PSD va domina viața politică în Vâlcea atât de clar încât nu va fi bine nici pentru județ.

Fiindcă cel mai bine pentru Vâlcea ar fi ca peste o vreme, peste 10, poate 15 ani, că mai degrabă nu cred că se închid cicatricele, PNL să poată se lupte de la egal la egal cu PSD.

Deocamdată, liberalii trebuie să întrerupă seria insucceselor, iar primul pas ar fi să se deberaseze de Buican, de Pîrvulescu și de toți tarații politici care nu știu altceva decât să insulte, să demoleze, să turbeze.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN